Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

MasterChef: Ξέσπασαν στα γέλια οι παίκτες με την ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά (Βίντεο)

Την ώρα του συμβουλίου ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Βασίλη για το πώς του φάνηκαν τα πλεονεκτήματα, καθώς ήταν εκείνος που κλήθηκε να τα διαχειριστεί. «Σεφ, όλοι κάναμε θεωρίες με τα πλεονεκτήματα. Λέγαμε ότι θα είναι ανταλλαγή, θα είναι επιλογή αρχηγού… τα πάντα είχαμε πει σεφ εκτός από αυτό. Άλλα λέμε στο σπίτι ότι θα γίνουν και άλλα γίνονται…» απάντησε ο Βασίλης.

 

Έπειτα, ο κριτής του MasterChef στράφηκε προς τον αρχηγό της μπλε ομάδας, τον Δημήτρη, και τον ρώτησε αν είναι ευχαριστημένος με την ομάδα του. «Καταρχάς να πάμε λίγο πιο πίσω… Με βοήθησε και ο Βασίλης τώρα. Υπήρχαν θεωρίες. Να σπάσουμε τρεις ομάδες, να αλλάξουμε αρχηγό, να πέσουνε λίγο οι μάσκες, να τα πούμε και ξεκάθαρα. Είχανε κανονίσει να κάνουνε τρεις εξάδες, αλλά δεν βγαίνανε τα κουκιά, είμαστε 19. Δεν βγήκε το σενάριο. Δεν τα λέω εγώ τα είπε ο Βασίλης πριν από λίγο. Ας πέσουνε λίγο οι μάσκες. Ένας αρχηγό πρέπει να ενώνει τους παίκτες του. Ο αντίπαλος αρχηγός, ο Γρηγόρης έχει αυτό το χάρισμα και τους ενώνει τους κόκκινους» είπε ο Δημήτρης.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήρε τότε τον λόγο και η απάντησή του στον Δημήτρη ήταν επική. «Και εσύ έχει καταφέρει να τους ενώσεις. Απλά έχουν ενωθεί όλοι εναντίον σου» είπε ο κριτής του MasterChef, με τους παίκτες των δύο ομάδας να ξεσπούν στα γέλια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου