Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor: Το μήνυμα στήριξης του Κώστα Πηλαδάκη στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου (Φώτο)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι παίκτριες Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και  Μυριέλλα Κουρεντή είναι οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση, μετά και τη δεύτερη ήττα της ομάδας των Διάσημων, στο αγώνισμα της ασυλίας.

Κατά τη διάρκεια της δέυτερης ψηφοφορίας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν η παίκτρια, η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, με αποτέλεσμα, να είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ο Κώστας Πηλιαδάκης, ο επιχειρηματίας και σύντροφος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, είναι μεγάλος υποστηρικτής της, από την πρώτη μέρα, που το μοντέλο έφτασε στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Μετά το επεισόδιο της Δευτέρας, ο γνωστός επιχειρηματίας, έδειξε την υποστήριξή του στην παίκτρια των Διασήμων στα social media.

«Πιστεύω δεν είναι ακόμα η ώρα. Και μακριά να είσαι, πάντα δίπλα σου!» έγραψε ο Κώστας Πηλαδάκης για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

survivor
Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγο καιρό, το μοντέλο αναφέρηκε, έπειτα από σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιανού, στη σχέση της με τον Κώστα Πηλιαδάκη, αποκαλύπτωντας ότι είναι «πολύ μεγάλη κατίνα».

Πιο συγκεκριμένα είχε πει:

«Κατ’ αρχήν μιλάμε FaceTime, να γίνει ένας έλεγχος, τι γίνεται, πού είναι, πού είμαι εγώ. Κάνω και τσεκάρισμα, εγώ ψάχνω και κινητά, τα κάνω όλα αυτά. Είμαι πολύ μεγάλη κατίνα στην προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Την προηγούμενη φορά στο έπαθλο επικοινωνίας, εγώ περίμενα πάρα πολύ ευτυχισμένη ένα μήνυμα από τον σύντροφό μου, το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Δηλαδή έφαγα τεράστια χυλόπιτα. περίμενα να μην στείλει μήνυμα, πάρα καμία φωτογραφία με τον γάτο μας αλλά… τίποτα! Οπότε περιμένω κι εγώ η κακομοίρα εδώ πέρα ένα ηχητικό μήνυμα, κάτι να συμβεί τέλος πάντων, να βρω κι εγώ λίγο κουράγιο, λίγη ελπίδα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου