Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Η σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με εκδότη – Τι τρέχει με την προσωπική της ζωή;

Μπέρδεμα με την προσωπική ζωή της παίκτριας του Survivor

Το νέο ειδύλλιο στο φετινό Survivor μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη απασχολεί την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, την ίδια στιγμή που ο σύντροφός της ηθοποιού Γιάννης Λυγνός, δηλώνει πως δεν… ενοχλείται με όσα βλέπει στην οθόνη του.

Τις προάλλες όμως εμφανίστηκε και ένας νέος άντρας στο προσκήνιο. Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» αποκάλυψε νέες πληροφορίες για την ερωτική ζωή της παίκτριας των «Διασήμων», που όπως φαίνεται είναι πολυτάραχη.

Στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, η Μυριέλλα Κουρεντή είχε βρεθεί στις Σέρρες εξαιτίας μιας παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε. Το διάστημα εκείνο είχε χωρίσει ήδη με τον Λυγνό, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν.

Όταν η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε στις Σέρρες, γνώρισε τον δημοσιογράφο και εκδότη Κωνσταντίνο Πεταλωτή και υπήρξε αμοιβαία χημεία. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, το ειδύλλιο ξεκίνησε στο τέλος Ιουλίου, όταν ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής πήρε από τη Μυριέλλα συνέντευξη για ένα περιοδικό. Η σχέση τους διήρκησε μέχρι τον Σεπτέμβριο κι όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ, οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά χώρισαν λόγω της χιλιομετρικής απόστασης.

Ειπώθηκε επίσης πως με τον Λυγνό χώρισε τον περασμένο Μάιο και πως από τότε έχουν παραμείνει καλοί φίλοι και συνεχίζουν να είναι συνεργάτες, τρέφοντας βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον. Το μπέρδεμα ωστόσο είναι υπαρκτό αφού η Μυριέλλα Κουρεντή αποκαλεί «συνεργάτη» της τον Γιάννη Λυγνό, ενώ εκείνος φαίνεται να τοποθετείται δημόσια ως σύντροφός της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου