Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Το Bachelor πήγε ΛΕΠΑ και ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από τη βίλα (Βίντεο)

Εκπλήξεις και πολλά απρόοπτα είχε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Bachelor. Ο Αλέξης Παππάς πήρε τα κορίτσια και όλοι πήγαν στο music stage που εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής και τα έσπασαν με τον χορό τους. Η Αθηνά NY ξετρελάθηκε που είδε ξανά από κοντά τον καλλιτέχνη, που τόσο αγαπά και στην συνέχεια άρχισαν οι χοροί με τα κορίτσια να «ξεδίνουν» για λίγο και να αφήνουν πίσω μίση κι αντιπάθειες. Βέβαια ο Λευτέρης Πανταζής δεν παρέλειψε να δώσει και τις συμβουλές του για τον έρωτα.

Κατά την διάρκεια, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα καθώς η Ιζαμπέλα ήταν φανερά εκνευρισμένη που η Γιώτα καθόταν τόσο κοντά στον Αλέξη ενώ απασφάλισε και για την Αθηνά NY.

Εκνευρίστηκε ο Παππάς και έφυγε από τη βίλα

Μετά το τέλος της μουσικής βραδιάς έγινε χαμός στο Bachelor καθώς το ευχάριστο κλίμα που δημιούργησε ο Λευτέρης Πανταζής γρήγορα ανατράπηκε όταν οι κοπέλες καυγάδισαν για ακόμα μία φορά για τον Αλέξη Παππά.

Τα νεύρα ήταν τόσο τεταμένα, που ο Αλέξης είπε ότι θα φύγει για να λύσουν τα θέματά τους κι οι κοπέλες έτρεξαν πίσω του για να τον σταματήσουν: «Σεβαστείτε το έχω κι εγώ τα δικά μου όρια. Αφού περάσαμε μια όμορφη βραδιά, δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε την βραδιά και να συμμετέχω σε μια αντιπαράθεση που μπορεί να είχατε και δεν μπορώ και να καταλάβω και τίποτα. Θέλω να αποσυρθώ για λίγο, συνεχίστε το φαγητό σας, είμαι μια χαρά».

Η Γιώτα στο τέλος ανέφερε ότι με τα δίκια του έφυγε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου