Reality

Big Brother: Η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι και η νέα είσοδος στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Δείτε τα αποσπάσματα από την χθεσινή βραδιά

Την Κυριακή το βράδυ στο «Big Brother» παρακολουθήσαμε την πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Μια αποχώρηση που είχε έξι υποψήφιους… διεκδικητές! Ο λόγος για τη Nancy Tawby, την Στυλιάνα Αβερκίου, τον Χρήστο Γκικουρία, τη Μαρικέλλυ, τον Παναγιώτη Μπίτζιο και τη Μαίρη Χατζηπαύλου.

Οι έξι αυτοί υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του «Big Brother» καρδιοχτυπούσαν, καθ’ όλη τη διάρκεια του live, μιας και γνώριζαν πως υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να μην συγκατοικούν τις επόμενες ώρες.

Ακριβώς πριν ωστόσο, για την ιστορία του ριάλιτι εγκλεισμού, στο «Big Brother» έκανε την πλέον εντυπωσιακή είσοδο – με στιλ και αέρα – η Διονυσία Κουκίου.

«Βλέπω το θρίλερ και την αγωνία στα μάτια σας. Ο επόμενος συγκάτοικος που θα παραμείνει στο σπίτι είναι ο Χρήστος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ για να μείνουν, έχοντας «σωθεί» ακόμα τρεις παίκτες, τελευταίες στον… ντάκο των υποψηφιοτήτων δυο γυναίκες. «Μαίρη, Νάνσυ… Νάνσυ, Μαίρη… Ξέρω ότι περιμένετε με φοβερή αγωνία να μάθετε τι ψήφισε ο κόσμος. Η συγκάτοικος που αποχωρεί την πρώτη βδομάδα από το σπίτι του Big Brother είναι η Μαίρη» τόνισε ο Πέτρος Λαγούτης.

Big Brother: Έκανε την πλέον εντυπωσιακή είσοδο στο σπίτι και έμειναν όλοι άναυδοι – “Θα δείξει αν θα μου αρέσει”

Με μια νέα, εντυπωσιακή, γυναικεία παρουσία θα συνεχιστεί το «Big Brother» μιας και παρά την πρώτη αποχώρηση, το βράδυ της Κυριακής, ο Πέτρος Λαγούτης ενημέρωσε τους παίκτες πως το σπίτι δεν θα υστερεί αριθμητικά ως προς το ένα φύλο. Κι αυτό μιας και στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού εισέβαλλε η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου.

«Στο Big Brother ποτέ δεν είσαι ασφαλής και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Απόψε ένας συγκάτοικος θα αποχωρήσει αλλά ένας άλλος θα πάρει τη θέση του. Εκπληξούλες και για εσάς! Είναι επιχειρηματίας, μοντέλο και Σταρ Ελλάς με καταγωγή από την Πάτρα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής του Big Brother προς τους παίκτες με τη νέα διαγωνιζόμενη να εισέρχεται αρχικά με εντυπωσιακή άνεση και αέρα εντυπωσιάζοντας τους πάντες στο πλατό του live.

Στη σύντομη συζήτηση που είχε με τον Πέτρο Λαγούτη, δε, η Διονυσία Κουκίου υπογράμμισε με νόημα, μεταξύ άλλων, «τι ωραία που είστε εδώ! Εδώ μ’ αρέσει, θα δείξει μέσα αν θα μου αρέσει».

«Δεν ξέρω γιατί είπα το ναι για να βρεθώ στο Big Brother, μη με ρωτάτε πολλά. Θα το πηγαίνουμε και θα το βλέπουμε μαζί. Θα βλέπω και γω εμένα, όπως και εσείς εμένα. Έχω παρακολουθήσει λίγο τι γίνεται μέσα στο σπίτι αλλά δεν θα σας πω περισσότερα». Αμέσως μετά ο παρουσιαστής του Big Brother ευχήθηκε καλή διαμονή στην πρώην Σταρ Ελλάς για να την στείλει στο σπίτι.

Τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού δεν έκρυψαν την μεγάλη τους έκπληξη για αυτή τη νέα προσθήκη καθώς καλωσόριζαν με θέρμη τη Διονυσία Κουκίου στο Big Brother!

 

Big Brother: Την «άδειασε» – «Είναι ύπουλη και αγενής, δεν θέλω να την βλέπω μπροστά μου»

Με το δεύτερο του live ήρθε το «Big Brother» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Κυριακής, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Όταν ο Πέτρος Λαγούτης θέλησε να μας δώσει μια μικρή γεύση από όσα έλαβαν χώρα τις τελευταίες ώρες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, μάλιστα, είδαμε ένα άδειασμα μεγατόνων στο δωμάτιο επικοινωνίας από την Θεοφανία.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια του «Big Brother» σημείωσε χαρακτηριστικά στον Μεγάλο Αδελφό πως «έχω θέμα με την Αργυρώ. Θεώρησα πάρα πολύ ύπουλη και αγενή τη συμπεριφορά της. Δεν το περίμενα. Πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε γιατί ο ρόλος που επέλεξε από την ώρα που μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν της νοικοκυράς».

«Όχι, μην πλύνεις γιατί εμένα έτσι περνάει η ώρα μου… έλεγε. Δεν έδειξε ποτέ δυσανασχέτηση γι’ αυτό που κάνει, ωραία, ήταν επιλογή της. Θεωρώ ότι αντιλήφθηκε πως ο ρόλος της στο σπίτι, πέραν αυτού που κάνει, δεν είναι κάποιος άλλος. Θεωρώ ανόητο να μου μιλάει για αγένεια ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος ήταν απόλυτα αγενής μαζί μου καθ’ όλη τη διάρκεια που ήμασταν μέσα στο μπλε δωμάτιο».

«Δεν θέλω, αν γίνεται, να την βλέπω μπροστά μου. Προσπαθώ να το διαχειριστώ με τον εαυτό μου και να μη δώσω παραπάνω σημασία σε ανθρώπους που δεν σέβομαι, γιατί δεν μπορώ να την σεβαστώ» πρόσθεσε ακόμα η Θεοφανία ενώ παρακολουθήσαμε και την σύντομη κόντρα που είχε με την Αργυρώ στο σπίτι. νεαρή παίκτρια στη συγκάτοικο της, όπως είδαμε το βράδυ της Κυριακής στο «Big Brother».

 

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version