Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας – “Το περίμενα”

“Αποδέχομαι αυτή την ψήφο, έχουμε κάνει τις συζητήσεις μας στην καλύβα”

Στο Survivor χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι εναπομείναντες παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο γι αυτήν την εβδομάδα.

Τον πρώτο λόγο εκεί είχε η Μπλε ομάδα του Survivor, η οποία και ηττήθηκε νωρίτερα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τη νέα εβδομάδα. Μάλιστα, οι Μπλε ενισχύθηκαν με την έκτακτη προσθήκη της Δώρας Νικολή που, όμως, δεν έκρυψε την βαθιά της στεναχώρια για τον αγωνιστικό «χωρισμό» από την καλή της φίλη, Κατερίνα Δαλάκα.

“Επειδή έχω δεθεί πάρα πολύ με την Κατερίνα, ήθελα να τελειώσω μαζί της. Ό,τι κερδίζουμε, να το κερδίζουμε μαζί. Δυστυχώς αυτό δεν θα γίνεται και είναι αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο όπως νομίζω και την ίδια” εκμυστηρεύτηκε χαρακτηριστικά η Δώρα Νικολή στον παρουσιαστή του Survivor όταν της ανακοινώθηκε πως θα φορά πια, ξανά, την μπλε μπαντάνα.

Έτσι, αφού μεσολάβησαν οι γνώριμες συζητήσεις και σχολιασμοί, ήρθε η ώρα για το κεντρικό θέμα του συμβουλίου του νησιού. Η στιγμή δηλαδή που οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα περνούσαν, ένας ένας, την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ποιον ή ποια θα πετούσαν, λοιπόν, στον τάκο των υποψηφιοτήτων τη δεδομένη στιγμή με τα περιθώρια πια για τις δυο ομάδες να είναι πιο στενά από ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης;

Η απόφαση για την πρώτη υποψηφιότητα πάρθηκε από την Μπλε ομάδα και ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να διαβάζει τις ψήφους, Από αυτές τις μόλις τέσσερις, λοιπόν, προέκυψε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το Survivor είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

“Νιώθω καλά, το περίμενα και πριν έρθει η Δώρα. Αποδέχομαι αυτή την ψήφο, έχουμε κάνει τις συζητήσεις μας στην καλύβα, υπάρχει μια μονομαχία μπροστά και γω είμαι έτοιμος να παλέψω για την παραμονή μου” εκμυστηρεύτηκε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μπλε στον Γιώργο Λιανό.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου