Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Ο τέταρτος υποψήφιος παίκτης – “Την περίμενα την απόφαση”

“Θα είναι μια πολύ σκληρή μονομαχία”

Οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας του Survivor βρέθηκαν ακόμα μια φορά να “μάχονται” για την ασυλία ώστε να παραμείνουν ασφαλείς στο ριάλιτι.

Ωστόσο, ένας παίκτης από τις ομάδες θα έβγαινε τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως γίνεται κάθε εβδομάδα.

Τον πρώτο λόγο στο Συμβούλιο του Νησιού είχαν και πάλι οι παίκτες της Μπλε ομάδας, οι οποίοι και δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας που προηγήθηκε με αποτέλεσμα να γνωρίσουν ξανά την ήττα από την Κόκκινη ομάδα.

Γι’ αυτό λοιπόν και ο Γιώργος Λιανός έδειξε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου τον δρόμο της κάλπης στους Μπλε.

“Η μπλε ομάδα μίλησε και η απόφαση είχε παρθεί” αναφώνησε, όπως άλλωστε συνηθίζει σε κάθε επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει μία μία της ψήφους της ομάδας.

 

“Την περίμενα την απόφαση”

Ένα όνομα τότε ήχησε περισσότερες φορές από τα υπόλοιπα εκεί, στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, στην καρδιά του Αγίου Δομινίκου. Αυτό δεν ήταν άλλο από το όνομα του Θοδωρή Τουρκογεώργου, ο οποίος και είναι ο τέταρτος μονομάχος για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Την περίμενα την απόφαση της ομάδας, ακόμη μια μονομαχία για μένα. Η αλήθεια είναι πως θα είναι μια ιδιαίτερη δοκιμασία αυτή γιατί θα είναι και η Δώρα μαζί με τα υπόλοιπα αγόρια οπότε ανυπομονώ να την ζήσω” εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της μπλε ομάδας.

“Δώρα, ετοιμάσου! Θα είναι μια πολύ σκληρή μονομαχία” τόνισε, επίσης, ο Θοδωρής απευθυνόμενος στην καλή του φίλη η οποία και σχολίασε με χαμόγελο “ο Θοδωρής και η Θεοδώρα”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου