Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Ομόφωνη η απόφαση – “Ας κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός”

Η δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες προσπάθησαν να διαχειριστούν τις δύο απώλειες που είχαν με την αποχώρηση του James Καφετζή και του Αλέξη Παππά και να διεκδικήσουν στον στίβο μάχης την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Μετά τη νίκη των Μπλε, οι Κόκκινοι κλήθηκαν στην κάλπη για να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο για τον πρώτο που θα χρειαστεί να διεκδικήσει την παραμονή του στο Survivor και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Περπατάρη. Όπως ανέφερε, ο ίδιος ήταν αυτός που ζήτησε από την ομάδα του να τον στείλουν στον τάκο.

 

Η δεύτερη υποψηφιότητα 

Στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία στο Survivor οι Μπλε πέτυχαν 2 στα 2, πράγμα που σημαίνει πως οι Κόκκινοι ανέλαβαν για ακόμα μία φορά το δύσκολο έργο να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε όλες τις ψήφους των Κόκκινων στο Survivor και από ό,τι φάνηκε η απόφαση ήταν ομόφωνη.

Η παίκτρια, που γεύτηκε το πικρό ποτήρι της υποψηφιότητας, ήταν η Δώρα Νικολή.

“Νιώθω μια χαρά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, όπως έχω εκφράσει κι άλλες φορές. Αν είναι τυχερό ή άτυχο να παίξω απέναντι στον Γιάννη δεν ξέρω. Θα μονομαχήσουμε μαζί. Ο αγώνας θα είναι φιλικός κι ας κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός” είπε η παίκτρια για την υποψηφιότητάς της.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου