Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Έρχεται το “Exathlon” στο ΣΚΑΪ – Δύο τα επικρατέστερα πρόσωπα για την παρουσίαση

Δείτε το ρεπορτάζ

Μια καινούρια πρόταση από τον Ατζούν Ιλίτζαλι, που έχει στοιχεία «Survivor», εξετάζεται σοβαρά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι αυτή που θα πάρει το «πράσινο φως» από τον ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για το αγωνιστικό ριάλιτι «Exathlon», τα δικαιώματα του οποίου έχει για την Τουρκία αλλά και αρκετές ακόμη χώρες του εξωτερικού ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι.

Μάλιστα, έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλά κράτη και χαρακτηρίζεται από τις δύσκολες αγωνιστικές διαδικασίες που έχει. Γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς, ωστόσο, οι συμμετέχοντες να στερούνται των βασικών ειδών διαβίωσης και στο κομμάτι της διαμονής αλλά και σε αυτό της διατροφής.

Το πρότζεκτ βγήκε πρώτη φορά το 2017 στη Βραζιλία και ακολούθησαν πολλές χώρες, όπως το Μεξικό, η Κολομβία, η Σλοβενία, η Γερμανία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία, χώρα στην οποία το «Exathlon» υλοποιήθηκε σε παραγωγή Acun Medya. Οι ομάδες χωρίζονται σε celebrities και κοινούς θνητούς, ενώ υπάρχουν πίστες με βαθμούς δυσκολίας.

 

Τα φαβορί για την παρουσίαση

Πάντως, εφόσον πάρει το «πράσινο φως» για τον ΣΚΑΪ, δεν θα έχει παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος θα βρίσκεται στην Αθήνα για τα γυρίσματα του «The Voice» και θα μεταβεί και πάλι στον Άγιο Δομίνικο στις αρχές του 2025 για τον επόμενο κύκλο του «Survivor».

Ποιος, όμως, θα είναι ο παρουσιαστής; Δύο είναι τα ονόματα που έχουν πέσει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι.

Το πρώτο είναι του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τη «Γη της Ελιάς», και το δεύτερο του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος αυτή τη στιγμή, ωστόσο, έχει συνεργασία με την Barking Well Media για το πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 11/4/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου