Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

MasterChef 2024: “Ο σεφ Κουτσόπουλος ξυπνάει και φτιάχνει στη γυναίκα του ποσέ αβγουλάκια;”

“Εγώ πιστεύω ότι παραγγέλνει ντελίβερι”

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 2024 παρακολουθήσαμε το Τεστ Δημιουργικότητας με τον Γιάννη Κούρτογλου, αρχηγό της μπορντό μπριγάδας, να έχει όλα τα πλεονεκτήματα στα χέρια του, για μια ακόμα φορά.

Πλεονεκτήματα, τα οποία στο παρελθόν δεν απέφεραν τα αποτελέσματα, που είχε φανταστεί και υπολογίσει.

Τα τρία βασικά υλικά της δοκιμασίας ήταν το φυστικοβούτυρο, η μαρμελάδα με τα φρούτα του δάσους και το ταχίνι και έπρεπε να χρησιμοποιηθούν από τους διαγωνιζόμενους για την παρασκευή ενός αλμυρού πιάτου, απαιτώντας όλη τους την εφευρετικότητα και τη μαγειρική φαντασία.

Ωστόσο, όπως κάθε φορά, τα πειράγματα των κριτών προς τους παίκτες δεν έλειψαν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, πλησίασε τον Γιάννη Κούρτογλου, ζητώντας του να του περιγράψει το αγαπημένο του πρωινό γεύμα, εκείνο που θα επέλεγε να ετοιμάσει στο ταίρι του.

“Γιαούρτι με φρούτα, μέλι, ξηρούς καρπούς. Τσάι… έτσι light. Αυτό θα της έφτιαχνα. Είμαι ξενέρωτος, σεφ” απάντησε ο αρχηγός της μπορντώ μπριγάδας στο MasterChef.

“Είσαι βαρετούλης. Πού είναι τα pancakes σου, τα φρούτα του δάσους, τα αβγά scrummbled, τα ποσέ;” ρώτησε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

“Εντάξει, μπορεί να είμαι λίγο βαρετούλης αλλά μπορεί να είμαι και της υγιεινής διατροφής. Θέλετε να μου πείτε ότι ο chef Κουτσόπουλος ξυπνάει και φτιάχνει στη γυναίκα του ποσέ αβγουλάκια; Εγώ πιστεύω ότι παραγγέλνει ντελίβερι στο κινητό” σχολίασε χαριτολογώντας ο Γιάννης Κούρτογλου για τον κριτή του MasterChef.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου