Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Ο ομηρικός καβγάς στους Μπλε και η πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας

Τι συνέβη;

Το βράδυ της Κυριακής, στο επεισόδιο του “Survivor” παρακολουθήσαμε μια ενδο…οικογενειακή διαμάχη στους Μπλε μιας και η διαφωνία ανάμεσα στη Χρύσα και τον Σταμάτη κάθε άλλο ήταν παρά ήρεμη.

“Είσαι 20 χρονών κοπέλα με αυτούς του τρόπους;” φώναξε ο Σταμάτης στη συμπαίκτρια του για να σηκωθεί από τη θέση του και να προχωρήσει λίγα μέτρα πιο πέρα.

“20 χρονών, ναι και αντιλαμβάνομαι πιο πολλά από ότι αντιλαμβάνεσαι εσύ! Φαντάσου” απάντησε η Χρύσα με τον πληθωρικό παίκτη των Μπλε να κάνει λόγο για “τέτοιους τρόπους, μες στην ειρωνεία; Ντροπή ρε, ντροπή! Τέτοια ειρωνεία! Κάθεσαι δίπλα μου και γελάς και ειρωνεύεσαι όλη την ώρα. Το γέλιο και η αντίδραση σου είναι ειρωνικά, πραγματικά”.

“Είμαι 33 και πραγματικά χαίρομαι που είμαι 33 και όπως είμαι” αναφώνησε, εν συνεχεία, ο Σταμάτης για να του ευχηθεί “χρόνια πολλά” γελώντας η Χρύσα και να ολοκληρωθεί αυτός ο αναίτιος καβγάς ανάμεσα τους.

 

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Μαρία Αντωνά: “Έβγαλα ένα ψυχοσωματικό εξόγκωμα σε μια περίεργη περιοχή”

 

Στη συνέχεια, όμως, η κάλπη περίμενε ανυπόμονα τους Κόκκινους για να δείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Κι αυτό μιας και στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας του “Survivor”, για αυτή την εβδομάδα, η ομάδα των Κόκκινων ηττήθηκε από τους Μπλε με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλει ξανά στη σέντρα τον πλέον αδύναμο κρίκο για αυτή τη χρονική στιγμή του παιχνιδιού.

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, δεν ήταν άλλη από την Ιωάννα.

 

Δείτε ακόμη: Survivor 2024: “Το μεγαλύτερο βύσμα, τουρίστρια” – Το πλάνο που καίει την Ασημίνα

 

Κάτι που προκάλεσε τόσο την αντίδραση της ίδιας όσο και αρκετών μελών της αντίπαλης ομάδας του παιχνιδιού.

“Είμαστε σε ένα στρατηγικό Survivor και η κίνηση αυτή θα μπορούσε να είναι στρατηγική. Αφήνω αυτό εδώ και δεν θα πω κάτι άλλο” τόνισε, με χαμόγελο, η νεαρή παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

 




 

Δείτε επίσης: Survivor – Ρικουνάκης για Χρύσα: “Είχε σχέση αλλά μου έκανε πάσες με αυτά που έκανε. Το πήγα αυτόματα πιο βαθιά…”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου