Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Το “TV Stars, παρουσιάστε!” επιστρέφει – H Σοφία Αλιμπέρτη το μεγάλο φαβορί για την παρουσίαση

Δείτε το ρεπορτάζ

Στα ριάλιτι θα επενδύσει από την επόμενη σεζόν το Open για τη βραδινή του ζώνη.

Στο κανάλι της Παιανίας εξετάζονται πολλά προγράμματα, ωστόσο αυτό που φαίνεται να παίρνει το «πράσινο φως» τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το «TV Stars, παρουσιάστε!».

To ριάλιτι είχε προβληθεί για πρώτη φορά το μακρινό 2007 μέσα από τη συχνότητα του Alpha, που τότε ήταν στην ιδιοκτησία του γερμανικού ομίλου media RTL, με την Μπέττυ Μαγγίρα στην παρουσίαση και τους Ηλία Ψινάκη, Κωνσταντή Σπυρόπουλο, Ναταλία Γερμανού και Ντέπυ Γκολεμά στην κριτική επιτροπή.

Σκοπός του προγράμματος ήταν η ανεύρεση και εξέλιξη νέων τηλεοπτικών ταλέντων σε ρόλους παρουσιαστών και παρουσιαστριών.

Στο πρότζεκτ, το οποίο δεν τα είχε πάει ιδιαίτερα καλά σε ποσοστά τηλεθέασης, νικήτρια είχε αναδειχθεί η Λίνα Μαρίλη, ενώ στο δυναμικό του Alpha απορροφήθηκε και ξεκίνησε τηλεοπτική καριέρα η συμμετέχουσα στο ριάλιτι Έλενα Παπαβασιλείου.

 

Ο στόχος του OPEN

Αυτό το πρόγραμμα θέλει να επαναφέρει το Open, με το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου να ακούγεται για τη θέση του διευθυντή ή καθηγητή της τηλεοπτικής ακαδημίας.

Όσον αφορά την παρουσίαση, φημολογείται έντονα πως θα την αναλάβει η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία έχει συμβόλαιο με την Barking Well Media, ωστόσο δεν αποκλείεται και το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που σε κάθε περίπτωση θα πάρει μέρος, καταλαμβάνοντας μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής.

Για την επιτροπή, ακούγεται επίσης το όνομα της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Αυτό που εξετάζεται για τη νέα εκδοχή του ριάλιτι είναι να υπάρχει εγκλεισμός, και γι’ αυτό θα χρησιμοποιηθούν οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις της Barking Well στο κτίριο της Κάντζας, όπου διέμεναν οι σπουδαστές του «Fame Story».

Το πρόγραμμα θα μαγνητοσκοπηθεί όλο μέχρι το καλοκαίρι, εκτός από το μεγάλο τελικό.

Η οριστική απόφαση για την υλοποίηση του νέου «TV Stars, παρουσιάστε!» αναμένεται να ληφθεί το αργότερο μέχρι το Πάσχα.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 22/3/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου