Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“MasterChef”: Τον κάρφωσαν σχεδόν παμψηφεί και τον πέταξαν στον τάκο της αποχώρησης

Ποια μπριγάδα πέτυχε τον στόχο της;

Το βράδυ της Πέμπτης, στο επεισόδιο του “MasterChef” οι παίκτες της γκρι και της μπορντό μπριγάδας με σκοπό να μάθουν τα αποτελέσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας.

Μιας δοκιμασίας που έκρυβε, όπως πάντα σχεδόν, αρκετές εκπλήξεις στη βαθμολογία.

Όπως ανακοίνωσαν οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, την καλύτερη προσπάθεια πέτυχαν οι παίκτες της μπορντό μπριγάδας με αποτέλεσμα να αποφύγουν μια νέα δοκιμασία ασυλίας και στη συνέχεια την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Κάτι ακριβώς δηλαδή που κλήθηκε να ακολουθήσει η ομάδα της γκρι μπριγάδας.

Έτσι, όταν όλοι βρέθηκαν πίσω από τα «καρφιά» της ψηφοφορίας του “MasterChef”, έπρεπε να αποφασίσουν ποιος ή ποια θα συμπλήρωνε την τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση για την τρέχουσα εβδομάδα στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

 

Ποιος ή ποια θα έβρισκε στον τάκο τη Βιβή και τον Χρήστο

Σε αυτή τη διαδικασία, πέρα από την δική του ψήφο και εκείνην της Τάνιας, όλες τις άλλες των συμπαικτών του συγκέντρωσε ο Νικόλας.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως κανένα μέλος της γκρι μπριγάδας δεν άφησε αιχμές για τον νεαρό διαγωνιζόμενο μιας και εστίασαν περισσότερο στα λάθη που σημειώθηκαν στην προηγούμενη δοκιμασία.

“Νικόλα το ζήτησες εσύ;” αναρωτήθηκε, εύλογα, ο Σωτήρης Κοντιζάς αμέσως μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για να λάβει την θετική απόκριση του νεαρού διαγωνιζόμενου του “MasterChef” στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου