Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Αυτή είναι και επίσημα η νέα κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”

Ο νέος κύκλος του διαγωνισμού μόδας ξεκινάει στις 5/2

Ο ΣΚΑΪ, λίγο μετά την ανάδειξη της νικήτριας του “My Style Rocks“, ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής το νέο κύκλο του διαγωνισμού μόδας που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5/2.

Σε αυτό όμως, αν και η Κατερίνα Καραβάτου θα βρίσκεται φυσικά στην θέση της παρουσιάστριας, θα δούμε μια πλήρως ανανεωμένη κριτική επιτροπή.

Κι αυτό καθώς στη θέση των κριτών του “My Style Rocks”, ο παλιός Στέλιος Κουδουνάρης θα υποδεχθεί την Έβελυν Καζαντζόγλου και τον Λάκη Γαβαλά.

 

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού – “Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη”

 

Τρεις προσωπικότητες που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στο χώρο της μόδας και έχουν καταξιωθεί ως κορυφαίοι επαγγελματίες με τη δημιουργικότητά τους, αναλαμβάνουν τις θέσεις της κριτικής επιτροπής.

Εννέα fashionistas που αγαπούν τη μόδα, εκφράζονται μέσα από αυτήν και οραματίζονται να εξελιχθούν σε ό,τι αφορά το στυλ, ανεβαίνουν στην πασαρέλα και είναι έτοιμες να ζήσουν την εμπειρία του “My Style Rocks”.

Το show που αγαπά το στυλ και τη μόδα επιστρέφει στις οθόνες μας, τη Δευτέρα στις 16.15, με νέο κύκλο επεισοδίων και οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου