Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Φάρμα: Ο Γιώργος Γιαννακίδης μιλάει για τη μεγάλη του νίκη – “Έλεγα να μη δηλώσω συμμετοχή, η γυναίκα μου επέμενε”

“Δεν ήξερα τίποτα για την τρίτη εγκυμοσύνη, δεν το περίμενα να γίνει αυτό με τίποτα. Μου έφεραν και το δωράκι, νόμιζα ότι θα ήταν κάποιο άλμπουμ και ήταν το τεστ εγκυμοσύνης. Έπαθα σοκ”

«Δεν κρατιέμαι να πάω στο σπιτάκι μου, στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Να κοιμούνται και να κάθομαι με τις ώρες να τους κοιτάζω. Να τους ζω 24 ώρες το 24ωρο, γιατί έχασα πάρα πολλές στιγμές. Ως πατέρας θέλω να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στην οικογένειά μου», δήλωσε ο Γιώργος Γιαννακίδης αμέσως μετά τη μεγάλη του νίκη στη Φάρμα το βράδυ της Πέμπτης (21/12).

Ο μεγάλος φιναλίστ του reality επιβίωσης φιλοξενήθηκε την επόμενη μέρα στο Breakfast@Star, όπου μίλησε στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου για την εμπειρία του από το αγρόκτημα.

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενος, ο στόχος μου ολοκληρώθηκε. Εξ αρχής που συζήτησα το να πάω στη Φάρμα, στόχος μου ήταν η πρώτη θέση. Εγώ έλεγα να μη δηλώσω, η γυναίκα μου μού είπε ότι πιστεύει πολύ σε μένα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Γιαννακίδης στην πρωινή εκπομπή του Star.

«Πολλές στιγμές σκέφτηκα ότι η γυναίκα μου θα ήταν με την ψυχή στο στόμα, γιατί υπήρχαν εντάσεις. Όμως έχουμε υπομονή και επιμονή», συμπλήρωσε ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού.

«Ξαναείδα τη μικρή μου κόρη και μιλούσε κανονικά. Όταν έφυγα για τη Φάρμα, έλεγε μόνο «μαμά», «μπαμπά». Δεν ήξερα τίποτα για την τρίτη εγκυμοσύνη, δεν το περίμενα να γίνει αυτό με τίποτα. Μου έφεραν και το δωράκι, νόμιζα ότι θα ήταν κάποιο άλμπουμ και ήταν το τεστ εγκυμοσύνης. Έπαθα σοκ», εξομολογείται ο Γιώργος Γιαννακίδης για τη στιγμή που έμαθε live πως θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας.

«Στη Φάρμα συνεισφέραμε όλοι μαζί, δεν έχει να κάνει με το ποσοστό του καθενός. Πολλούς τους ένιωσα οικογένεια εκεί μέσα», παραδέχεται σε άλλο σημείο.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου