Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Βόμβα” με τον Χρήστο Δάντη στο “Survivor”

“Χρυσάφι” στα πόδια του τραγουδιστή από τον Ατζούν Ιλίτζαλι

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να «κλείσουν» οι παίκτες του φετινού «Survivor», με τον Ατζούν Ιλίτζαλι να έρχεται στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, για να οριστικοποιήσει κάποιες μεγάλες συμφωνίες.

Όσον αφορά τους «Μαχητές», η κεντρική πενηντάδα έχει… κλείσει και τις επόμενες μέρες η παραγωγή θα προχωρήσει στους είκοσι επικρατέστερους.

Ο μεγάλος γρίφος τώρα είναι το στήσιμο της ομάδας των «Διασήμων», καθώς ελάχιστα νέα πρόσωπα δέχονται να πάρουν μέρος στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Αιτία είναι, φυσικά, οι άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες που έχουν.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, με τη σύμφωνη γνώμη του ΣΚΑΪ, στράφηκε τελικά και σε παλαιότερα πρόσωπα του ριάλιτι.

 

Τα πρόσωπα που θέλει ο Ατζούν

Η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται πως είναι οριστικά εντός, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία για τη συμμετοχή τους στο νέο «Survivor» είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Όσον αφορά την Ασημίνα, έρχεται πρόταση-βόμβα: Τις επόμενες μέρες θα προταθεί στο σύντροφό της, τον Χρήστο Δάντη, μία θέση στο καστ των «Διασήμων».

Αν τελικά συμβεί αυτό, θα πάρει ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δοθεί ποτέ στην ιστορία του ριάλιτι.

Επίσης, στη λίστα του Ατζούν είναι και ο Γιώργος Καράβας, αλλά και ο Νίκος Αναδιώτης, τον οποίο είδαμε στο «I’m a celebrity get me out of here» στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο Τζέιμς Καφετζής -που, ως γνωστόν, στο παρελθόν είχε και δικαστική διαμάχη με την Acun Medya- είναι φαβορί για τη συμμετοχή του στην ομάδα των «Διασήμων» και, μάλιστα, με ποσό που ξεπερνά τα 7.000 ευρώ την εβδομάδα.

Όσον αφορά το ζευγάρι Άρη Σοϊλέδη – Μαρίας Αντωνά, ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, με τη δεύτερη να συζητά τη συμμετοχή της και στο νέο πρωινό πρόγραμμα του Open τα Σαββατοκύριακα.

 

*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 15/12/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου