Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Celebrity”: Η στιγμή που το φίδι επιτίθεται στην Αγγελική Ηλιάδη

Σε πανικό η τραγουδίστρια – Δείτε τα βίντεο

Στο “I’m a Celebrity Get Me Out of Here“, οι παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν μια ακόμη απαιτητική δοκιμασία, όπως είδαμε το βράδυ της Τετάρτης.

Τα ζευγάρια έπρεπε να κλειστούν μέσα σε ειδικά γυάλινα κουτιά γεμάτα φίδια και αράχνες, με σκοπό να συγκεντρώσουν τα σωστά χαρτιά της τράπουλας που ήταν διάσπαρτα στο εσωτερικό του.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά για τους παίκτες του “Celebrity”, οι οποίοι βρέθηκαν ξαφνικά περικυκλωμένοι από φίδια και αράχνες που έκοβαν… βόλτες δίπλα αλλά και επάνω τους.

Το ιδιαίτερο σκηνικό προκάλεσε πανικό και υστερία στην Αγγελική Ηλιάδη, η οποία μαζί με τον Πάνο Καλίδη προσπάθησαν να φέρουν εις πέρας τη διαδικασία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Όμως, τα… φίδια δεν φάνηκαν πολύ εξυπηρετικά και μάλιστα δύο από αυτά επιτέθηκαν στους τραγουδιστές, με τους ίδιους να βγάζουν κραυγές τρόμου.

“Μου έκανε επίθεση το φίδι, το είδατε όλοι έτσι; Το ένα είναι ανάμεσα στα πόδια μου, κάποιος να το πάρει σας παρακαλώ. Το ένα έχει τυλιχτεί στο πόδι μου, πάρτε το!” είπε η Αγγελική Ηλιάδη, ουρλιάζοντας κάθε φορά που ένα φίδι ή μία αράχνη ερχόταν σε επαφή με το σώμα της.

Νωρίτερα η Ιωάννα Λίλη και ο Πάτρικ Ογκουνσότο πέρασαν τη δική τους περιπέτεια στο γυάλινο κλουβί.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον πανικό της όταν ήρθε σε επαφή με τις τεράστιες αράχνες, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να παραπονεθεί πως ένα από τα φίδια είχε προσπαθήσει να τρυπώσει μέσα στο παντελόνι του.

“Η χειρότερη εμπειρία και η χειρότερη δοκιμασία μου ever” δήλωσε αμέσως μετά η Ιωάννα Λίλη στην κάμερα του “Celebrity”.

 

Δείτε τα βίντεο:










Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου