Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story : Το 10o live κρύβει διπλή αποχώρηση και την Κατερίνα Κούκα επί σκηνής

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται τους σπουδαστές, την κριτική επιτροπή και την μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια

ΦΕΪΜ ΣΤΟΡΙ

Το 10ο θεαματικό Fame Story Live, με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, έρχεται απόψε, Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Star για να μας χαρίσει μια βραδιά με ανατροπές, εκπλήξεις, ανεπανάληπτες στιγμές!

Και αυτό το βράδυ Παρασκευής οι σπουδαστές της πιο διάσημης μουσικής, τηλεοπτικής Ακαδημίας θα μας χαρίσουν δυνατές ερμηνείες και ξεχωριστές εμφανίσεις, διεκδικώντας τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής και του τηλεοπτικού κοινού.

Καλεσμένη της βραδιάς η αγαπημένη Κατερίνα Κούκα, η οποία θα ανέβει στη σκηνή του Fame Story Live και θα ερμηνεύσει μεγάλες της επιτυχίες από την καλλιτεχνική της πορεία.
Η Andrew Punch, ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου, ο Τίτος Λαχανάς και η Ελεάννα Rielle είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και έρχονται στο Live με στόχο να κάνουν μια αξέχαστη ερμηνεία και να κατακτήσουν το κοινό αλλά και τους καταξιωμένους κριτές, Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργο Αρσενάκο και Light!

Ένας από τους τέσσερις θα απαλλαγεί από την αγωνία, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης θα ανακοινώσει σε ποιον χάρισε την ασυλία το τηλεοπτικό κοινό, μέσω της

ψηφοφορίας, που ήταν ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και μέχρι λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Fame Story Live.

Πολύ σύντομα, όμως, θα ξεκινήσει το καρδιοχτύπι για ένα νέο παίκτη, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης θα ανακοινώσει ποιος ακόμα σπουδαστής είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά από απόφαση του συμβουλίου των καθηγητών, σύμφωνα με την πρόοδο που σημείωσαν όλη την εβδομάδα.

Οι καθηγητές θα βρεθούν στο πλατό, δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη και απέναντι στους σπουδαστές για να αιτιολογήσουν την απόφασή τους. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για τη βραδιά γίνονται και πάλι τέσσερις.

Οι σπουδαστές θα ζήσουν την κορύφωση των προσπαθειών, που έκαναν όλη την εβδομάδα, όταν θα ανέβουν στη θεαματική σκηνή του Fame Story Live για να ερμηνεύσουν το τραγούδι, που τους έχει ανατεθεί.

Στο τέλος της βραδιάς, το κοινό θα σώσει έναν από τους υποψήφιους μέσα από την ψηφοφορία του Live, ενώ η dream team των κριτών του Fame Story Live θα κληθεί να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Για ποιους από τους τρεις υποψήφιους το ταξίδι του Fame Story θα φτάσει στο τέλος του;

Τι θα τραγουδήσουν οι σπουδαστές;
Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου – Ηλιοβασίλεμα (Κωνσταντίνος Αργυρός/Light)
Φειδίας Ηροδότου – Cry me a river (Justin Timberlake)
Danny & Victor Ighodaro – Αυτή η νύχτα μένει (Quantic feat Mf Doom & Περπινιάδης)
Andrew Punch – Δυο μέρες μόνο (Δήμητρα Γαλάνη)
Τίτος Λαχανάς – Δε μιλάμε (Πασχάλης Τερζής)
Γιάννης Στεφανίδης – Γίνεται (Παντελής Παντελίδης)
Αριστέα Αλεξανδράκη- I have nothing (Whitney Houston)
Ελεάννα Rielle – Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο (Κατερίνα Κούκα)
Άννα Πολτζόγλου- Rock & Roll Queen (The Subways)
Δημήτρης Κλειδάς – Δεν έχω χρόνο (Μιχάλης Χατζηγιάννης)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου