Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Τα πάνω κάτω φέρνει ο Acun! Τέλος οι αποβολές, έρχονται τα χρηματικά πρόστιμα!

Όλο το παρασκήνιο για το ριάλιτι που έρχεται

Όλο το παρασκήνιο πίσω από τα συμβόλαια και τις αλλαγές του πολυσυζητημένου ριάλιτι Survivor που έρχεται από τη νέα σεζόν έδωσε η εκπομπή Πρωινό Σουσού και ο Δημήτρης Σαράντος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, τα νέα συμβόλαια θα περιλαμβάνουν ανανεωμένες ρήτρες για τις παραβιάσεις των κανόνων του παιχνιδιού.

Ο Acun Ilicali φαίνεται ότι θέλει να φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι για το 2024.

Έτσι αποβολές μάλλον δεν θα δίνονται πλέον όταν οι παίκτες κλέβουν φαγητό, κάτι που όπως καταλάβαμε είναι μια μόνιμη κατάσταση.

Πλέον θα δίνονται σε περιπτώσεις χειροδικίας οπότε και οι εμπλεκόμενοι θα επιστρέφουν αυτομάτως στην Ελλάδα

Το ενδιαφέρον είναι ότι η παραγωγή προσανατολίζεται στα χρηματικά πρόστιμα αντί για αποβολές. Οπότε ουσιαστικά θα αφαιρείται κάποιο χρηματικό μεγάλο ποσό, έτσι ώστε οι παίκτες να το σκέφτονται περισσότερο για κάποια παραβίαση.
Η παραγωγή επίσης φαίνεται ότι έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο να αλλάξει κάπως τα παιχνίδια ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στις ασυλίες του παιχνιδιού με τις ατομικές να επιστρέφουν.

Τι γίνεται όμως με το κάστινγκ των Διασήμων; Θα δούμε νέα πρόσωπα ή όχι; Όπως θα ακούσετε δεν αποκλείεται να υπάρξουν παίκτες που συμμετείχαν σε παλαιότερους κύκλους.

Ενδιαφέρον έχει βέβαια πάντα το ποσό που θα εισπράττει κάθε παίκτης ανά εβδομάδα.

«Ήδη μαθαίνω ότι υπάρχει η πρόθεση να φτάσει η αμοιβή και στις 10.000 την εβδομάδα» ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης για το ριάλιτι.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου