Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Celebrity”: Ράκος ο Γιώργος Χειμωνέτος – “Θα ήθελα να είναι εδώ, εγώ φταίω”

Δείτε το βίντεο

Στο χθεσινό επεισόδιο του “I’m a Celebrity Get Me Out of Here” ο Γιώργος Χειμωνέτος ξέσπασε σε δάκρυα.

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνηση και τη στεναχώρια του για την αποχώρηση του στενού του φίλου, Μπο, ο οποίος άφησε τον Άγιο Δομίνικο την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, ο παίκτης θεώρησε τον εαυτό του υπεύθυνο για την αποχώρηση του φίλου του, αφού δεν επέλεξε να τον σώσει, όταν εκείνος βγήκε τελικά στον τάκο.

“Έχω μετανιώσει πολύ για το θέμα του Μπο κατ’ αρχάς πήγε στο χειρότερο σενάριο, δηλαδή αποχώρησε. Ήταν το μόνο πράγμα που δεν ήθελα, γιατί είχα στο κεφάλι μου τον Πάνο, τον Μπο, είμαστε πιο κοντά με όλους” είπε αρχικά στο προσωπικό του cue ο Γιώργος Χειμωνέτος.

“Ήταν και η συζήτηση με τον Πάτρικ, που με παρακάλεσε να τον σώσω και του λέω ότι ουσιαστικά εγώ θεωρούσα πως εκείνοι θα σώσουν εμένα. Εγώ νόμιζα πως θα είμαι στον τάκο. Όταν άλλαξε η ροή των πραγμάτων, μου φάνηκε πολύ περίεργο να πω στον άλλο άνθρωπο ότι τώρα που σώθηκα εγώ πρώτος, δεν θα σε σώσω, θα σώσω τον φίλο μου” απολογήθηκε μπροστά στην κάμερα ο παίκτης του Celebrity.

“Το φέρω πολύ βαρέως, είναι πολύ μεγάλο βάρος. Θα ήταν πιο ωραία να ήταν εδώ ο Μπο και να ‘μασταν παρέα και όπου φτάναμε” εξομολογείται ο Γιώργος Χειμωνέτος, με την Αγγελική Ηλιάδη να προσπαθεί να τον παρηγορήσει.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου