Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story – Τίτος: “Είναι καθαρά φιλικό με την Αριστέα και την Μέγκαν!”

Όσα είπε στο Breakfast@Star

Καλεσμένος στην εκπομπή, Breakfast@Star, ήταν ο Τίτο που έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μιας και βγήκε ο καλύτερος παίκτης μέσα στο Fame Story.

Όσα δήλωσε ο Τίτο

«Οι γονείς μου γεννήθηκαν στη Γερμανία, όπως και εγώ. Πήγα σε ελληνικό σχολείο, πέρασα στο Αριστοτέλειο. Δεν πήγα γιατί είχα δηλώσει σε πανεπιστήμιο της Γερμανίας, οικονομικά, την οποία και τελείωσα. Οι γονείς μου δεν είχαν καμία σχέση με τη μουσική. Πρώτη φορά που ασχολήθηκα με τη μουσική ήταν όταν ήρθε στα χέρια μου ο δίσκος του Σταμάτη Γονίδη. Στα 23 μου συνειδητοποίησα ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ξεκίνησα να δουλεύω ερασιτεχνικά, να ανεβάζω στο Youtube κάποια covers.

Είχαν δει στη Νυρεμβέργη ότι ασχολούμαι με το τραγούδι, είχα προτείνει εγώ να κάνω σε μαγαζί το πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Εγώ το κυνήγησα! Το “Όλα σε αγαπάνε” ήταν το τραγούδι που με στιγμάτισε και ήταν το πρώτο που τραγούδησα επί σκηνής.

Είχα ενημερωθεί ότι θα ανοίξει το Fame Story σαν παραγωγή. Είχα στείλει διπλή αίτηση για να είμαι σίγουρος.

Δεν ανακατεύομαι καθόλου στις εντάσεις του σπιτιού. Μου λείπει το να βγω ένα ραντεβού, είμαι άνθρωπος του φλερτ. Δεν είχα σχέση πριν μπω στη μουσική Ακαδημία. Έχω ερωτευτεί στα 19 μου και ήμασταν μαζί 4 χρόνια. Είμαι ελεύθερος! Θα μπορούσα να ερωτευτώ στη μουσική Ακαδημία. Άμα αισθάνεσαι πιο κοντά, μπορείς να κάνεις κάτι.

Είναι καθαρά φιλικό με την Αριστέα και την Μέγκαν! Και οι δύο κοπέλες έχουν ένταση μεταξύ τους, μπορεί να τις φέρω και πιο κοντά. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να με βλέπει ερωτικά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου