Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“I’m a Celebrity get me out of here”: Αποχωρήσεις από τις πρώτες μέρες

Τι συνέβη;

ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΚΑΙ

Την αποχώρησή της από το “I’m a celebrity, get me out of here” ανακοίνωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, στο δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι, το βράδυ της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου 2023.

Με ένα βίντεο, η παίκτρια επικαλέστηκε λόγους υγείας, είπε τη φράση “κλειδί” και αποχώρησε.

 

Ένα θέμα υγείας στη ζούγκλα επιδεινώθηκε

“Ήρθα στο παιχνίδι με τεράστια χαρά και τη στήριξη των δικών μου ανθρώπων για να συμμετέχω για έναν πολύ καλό σκοπό, έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Ωστόσο, ένα θέμα υγείας που είχα εδώ στη ζούγκλα επιδεινώθηκε, οπότε ο μόνος τρόπος για να φύγω είναι να πω τη φράση κλειδί. «I’m a celebrity, get me out of here»”.

“Συμβαίνουν κι αυτά, Δήμητρα θα μας λείψεις, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε την κανονική ροή του προγράμματος” είπε με τη σειρά του, ο Γιώργος Λιανός.




 

Δείτε επίσης: I’m a celebrity: Ζαλίζουν οι αμοιβές των παικτών – Δείτε τα ποσά

 

Αποχώρησε και ο Σταμάτης Γαρδέλης

Στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου οι δυο ομάδες έπρεπε να ψηφίσουν τον αρχηγό με την κίτρινη ομάδα να επιλέγει τον Τάσο Ξιαρχό ο οποίος αυτομάτως κέρδισε ασυλία για αυτή την εβδομάδα και με τη σειρά του έπρεπε να υποδείξει έναν άλλο συμπαίκτη του για να παραμείνει στο παιχνίδι, και θα ακολουθούσε μια διαδικασία ντόμινο στο «I’m a Celebrity get me out of here».

Οι τρεις υποψήφιοι που έμειναν στο τέλος ήταν η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο Νίκος Βαμβακούλας που ήταν και οι τρεις παίκτες που θα έπρεπε να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο πρώτος από τους τρεις που θα κατάφερνε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία, θα ήταν κι εκείνος που θα γινόταν ο επόμενος αρχηγός ενώ ο τελευταίος, εκείνος που θα αποχωρούσε.

Τελικά, ο Νίκος Βαμβακούλας είναι εκείνος που κατάφερε να κερδίσει πρώτος τη δοκιμασία και να γίνει ο νέος αρχηγός.

Έτσι, όλα κρίθηκαν ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τη Στέλλα Γεωργιάδου με την τραγουδίστρια να είναι εκείνη που κατάφερε να κερδίσει και ο ηθοποιός αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

 




 

Δείτε επίσης: Τι νούμερα έφερε η πρεμιέρα του “Celebrity” στην prime time;

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου