Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Fame Story: Ο Νίκος Κοκλώνης και η κριτική επιτροπή αποκαλύπτουν πριν από την πρεμιέρα

Όλα όσα είπαν ο παρουσιαστής και οι τέσσερις κριτές του Fame Story στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί, λίγες ώρες πριν ανοίξει τις πόρτες της η μουσική ακαδημία!

To Fame Story, η πιο διάσημη τηλεοπτική ακαδημία του κόσμου επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια.

Η πιο διάσημη τηλεοπτική ακαδημία του κόσμου, το Fame Story, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια και υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις!

Η μουσική ακαδημία του Fame Story, ανοίγει τις πύλες της απόψε το βράδυ στις 21:00, με το πρώτο live show να είναι γεμάτο εκπλήξεις και τραγούδι και τον Νίκο Κοκλώνη να μας παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα του Star, τους πρωταγωνιστές του μουσικού reality, καθώς και τους κριτές, αλλά και τους καθηγητές της σχολής.

Νίκος Κοκλώνης

Φαντάζομαι ότι εσύ ήδη έχεις δει τους παίκτες. Τι μπορείς να μας αποκαλύψεις πριν τους γνωρίσουμε κι εμείς;

Τους σπουδαστές θα τους δείτε πρώτη φορά στη σκηνή του Fame Story, ένα πραγματικά συγκλονιστικό stage, από τα πιο ωραία και θεαματικά που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, όμως. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως δεν έχουν μόνο πολύ ξεχωριστές φωνές, αλλά και πολύ ιδιαίτερες προσωπικότητες. Πολλοί από αυτούς έχουν συγκλονιστικές ιστορίες ζωής, βιώματα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαφωση του χαρακτήρα και των «θέλω» τους. Είμαι σίγουρος πως πολύ σύντομα θα αποκτήσουν φανατικούς υποστηρικτές, που θα τους στηρίξουν για να μείνουν στην ακαδημία μέχρι τον μεγάλο τελικό μας.

Σκοπεύεις να μπαίνεις και μέσα στη μουσική ακαδημία;

Νιώθω πως όταν μπούμε στη ροή των μαθημάτων και των live, που είναι και η κορύφωση όσων συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην ακαδημία, θα θέλω πολύ να μπω για να έρθουμε πιο κοντά με όλους τους παίκτες, να τους εμψυχώσω, να κάνουμε και λίγη πλάκα, γιατί προβλέπεται πολύ απαιτητικό το καθημερινό τους πρόγραμμα. Το έχω δει το πρόγραμμά τους και μου θύμισε τα δικά μου φοιτητικά χρόνια! Ακόμα πάντως δεν ξέρω τι θα γίνει – πολλά μου τα κρατάνε και μένα έκπληξη.

Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος, Light: Τι ξεχωρίζεις σε καθέναν από τα μέλη της κριτικής επιτροπής;

Θέλω να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθούμε όλοι μαζί, είναι η τοπ ομάδα! Τον Αντώνη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, τα τραγούδια του κυριολεκτικά με έχουν σημαδέψει. Είναι ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, είναι φωνάρα με όλη τη σημασία της λέξης, είναι μεγάλη καρδιά, είναι χαρά και τιμή που είναι στην παρέα μας – και έχω να σας πω πως ήδη έχει γίνει η ψυχή της παρέας! Η Ελένη είναι η Νο 1 ποπ σταρ της χώρας, η σκηνική της παρουσία είναι εκρηκτική, η ενέργειά της μοναδική. Έχουμε βρεθεί ξανά τηλεοπτικά, πρώτη φορά νομίζω στο It’s Show Time, έχει μια πολύ λαμπερή προσωπικότητα, είναι η χαρά της ζωής. Ο Light επίσης είναι τοπ στο μουσικό είδος που υπηρετεί, έχει ασύλληπτα ρεκόρ στο YouTube, με εκατομμύρια προβολές, είναι πολύ δημιουργικός και πρωτοπόρος και οι πιο πιτσιρικάδες –και όχι μόνο!– αγαπούν πολύ τη μουσική του, που έχει κάνει τη διαφορά στην ελληνική rap/trap σκηνή.

Για τον Γιώργο Αρσενάκο τι να πρωτοπώ; Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Πάρι Κασιδόκωστα Λάτση δημιούργησαν την Panik και έκαναν τη διαφορά στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Ο Γιώργος είναι πραγματικά game changer. Νιώθω πως είμαστε μια πολύ δεμένη, πολύ ταιριαστή ομάδα και ξεκινάμε με πάρα πολύ κέφι και όρεξη. Σας περιμένουμε όλους στην πρεμιέρα μας το Σάββατο!

Ελένη Φουρέιρα

Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στην πρόταση από το Star και τον Νίκο Κοκλώνη;

Αγαπώ πολύ το Fame Story. Ένα σόου που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια. Επίσης, μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Νίκος Κοκλώνης αλλά και η κριτική επιτροπή.

Θεωρείς ότι έχεις δημιουργήσει σχολή «Φουρέιρα»; Βλέπουμε τελευταία αρκετές τραγουδίστριες που έχουν εμπνευστεί από σένα.

Δεν ξέρω αν έχω δημιουργήσει σχολή «Φουρέιρα» αλλά μακάρι να έχω εμπνεύσει καλλιτέχνες μέσω της μουσικής μου και της πορείας μου. Πάντως το να εμπνέεται κάποιος από εσένα σου δημιουργεί μόνο χαρά.

Πριν πεις το «ναι», το συζήτησες πρώτα με τους δικούς σου ανθρώπους ή στα επαγγελματικά ακούς μόνο το δικό σου ένστικτο;

Πάντα συζητάω με τους δικούς μου ανθρώπους. Φυσικά και ακούω το ένστικτό μου αλλά η ομαδική δουλειά κάνει την επιτυχία.

Αντώνης Ρέμος

Επιστροφή στη θέση του κριτή μετά από καιρό. Τι σε έχει διδάξει η εμπειρία σου; Αρκεί μια καλή φωνή για να βγει κάποιος νικητής και, το σημαντικότερο, να έχει διάρκεια στον χώρο;

Ναι, μετά από αρκετά χρόνια ξανά σε αυτή τη θέση. Όλοι όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία του Fame Story έχουν καλές φωνές, χρειάζεται κάτι παραπάνω από μια καλή φωνή για να βγει κάποιος νικητής.

Πιστεύεις ότι εκεί έξω υπάρχει η νέα Καλομοίρα, ο νέος Νίνο ή ακόμα και ο νέος Αργυρός, που πολλοί δεν θυμούνται ότι και εκείνος ξεκίνησε από το Fame Story;

Δεν θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάτι που ήδη υπάρχει εκεί έξω. Κανείς εξάλλου δεν μοιάζει με τους άλλους, έχουν όλοι τη μοναδικότητά τους. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε
κάποιον που να έχει τη δική του προσωπικότητα και να μπορέσει να σταθεί όρθιος στις καλλιτεχνικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια.

Θεωρείς ότι θα είσαι αυστηρός κριτής;

Στην κριτική μου θα προσπαθήσω να είμαι ειλικρινής και βοηθητικός ώστε τα παιδιά να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Γιώργος Αρσενάκος

Τι είναι για σένα το Fame Story;

Το Fame Story για μένα έχει διπλή όψη, προσωπική και επαγγελματική. Αρχικά, μου θυμίζει τα νεανικά μου χρόνια, ανέμελα και ξέγνοιαστα. Είναι το πρώτο talent show της ελληνικής τηλεόρασης, είναι στιγμές και ατάκες που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία και έχουν γίνει μέρος της σύγχρονης ελληνικής ποπ κουλτούρας, είναι πρόσωπα που διεκδίκησαν το όνειρό τους και τραγούδια επιτυχίες. Παράλληλα, είκοσι χρόνια μετά, εξακολουθεί να είναι ένα πεδίο για να εντοπίσουμε και να αναδείξουμε νέα ταλέντα, τους καλλιτέχνες του μέλλοντος. Θα έλεγα λοιπόν ότι για εμένα είναι πιο πολύ «story», ιστορίες που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα και απέκτησαν τη δική τους δόξα «fame» – κι ανυπομονώ για τις καινούριες που θα γραφτούν

Από την εμπειρία σου, τι είναι τελικά αυτό που κάνει κάποιον σταρ του πενταγράμμου;

Το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί, ούτε γίνεσαι σταρ σε μια νύχτα! Χρειάζεται θέληση, πίστη, συστηματική και σκληρή δουλειά, να μη σταματάς να αγωνίζεσαι, να εξελίσσεις τον εαυτό σου, τη φωνή σου και την performance σου, να εμπιστεύεσαι τους συνεργάτες σου και, τελικά, το άστρο σου θα λάμψει

Light

Είχες φανταστεί ποτέ τον εαυτό σου να βρίσκεται στη θέση του κριτή;

Νομίζω ότι όλοι, λίγο-πολύ, παίρνουμε τη θέση του κριτή στην καθημερινότητά μας καθώς ό,τι καταναλώνουμε, είτε αυτό είναι μουσική είτε σειρές και ταινίες, το κρίνουμε. Οπότε δεν είναι μια θέση που μου φαίνεται παράξενη ή παράταιρη. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να είμαστε κριτές.

Ακούς και άλλα είδη μουσικής πέρα από το είδος που εκπροσωπείς;

Ακούω όλα τα είδη μουσικής. Θεωρώ ότι η μουσική δεν έχει σύνορα. Αν μπει κάποιος στην playlist μου, θα δει από κλασική μουσική, μέχρι techno, ελληνικό ραπ, r’n’b και ροκ, έχει τα πάντα μέσα.

Ποιος πιστεύεις ότι θα είναι ο πιο αυστηρός κριτής;

Ο χρόνος! (Γελάει.)

Θα βλέπεις τα καθημερινά επεισόδια από την ακαδημία ή δεν θες να επηρεάζεσαι;

Δεν το γνωρίζω ακόμα. Θα πρέπει να με ξαναρωτήσετε αφότου ξεκινήσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου