Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks – Εκτός ελέγχου η Διονυσία Κούκιου στο πλατό: «Είναι ανήθικο! Δεν σου επιτρέπω να μιλάς»

Η Διονυσία Κούκιου σε μια έκρηξη άνευ προηγουμένου στο My Style Rocks

Με νέες εντάσεις ήρθε το My Style Rocks το απόγευμα της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με την Κατερίνα Καραβάτου στο τιμόνι της παρουσίασης. Όταν μάλιστα βρέθηκε στην πασαρέλα η Διονυσία Κούκιου, τα αίματα… άναψαν για την ενδυματολογική της επιλογή!

«Κατ’ αρχάς, αν μου επιτρέπετε κα. Καραβάτου, θα ανακαλέσεις, αυτή τη φορά σου κουνάω και το δάχτυλο και θα σου εξηγήσω τον λόγο. Θα ανακαλέσεις για αυτό που είπες και θα το πεις on the record, όχι off the record, γιατί σε ρώτησα, όταν είχαμε ένα μικρό διάλειμμα: Μορτασία μου, αυτό το είπες αλήθεια ότι φτιάχνω τις βαθμολογίες; Γιατί είναι ανήθικο! Ήμουν και γω στην ηλικία σου» τόνισε αρχικά, εμφανώς εκνευρισμένη, η Διονυσία Κούκιου.

Εκείνη την ώρα προσπάθησε να παρέμβει ωστόσο η Γεωργία στον λόγο της πρώην Σταρ Ελλάς, για να την κάνει έξαλλη και να δηλώσει σε έντονο τόνο τα εξής. «Σε παρακαλώ! Σε παρακαλώ! Δεν σου επιτρέπω Λοιπόν, δεν μπορείς να με προσβάλλεις και να με λες ανήθικη γιατί, όταν λες πως φτιάχνω εγώ τις βαθμολογίες, στα δικά μου αυτιά ακούγεται ανήθικο. Θα μου πεις τι είπες όταν δεν έγραφαν οι κάμερες και σε παρακαλώ να πεις την αλήθεια αλλιώς δεν θα σου επιτρέψω να πεις πάλι το όνομα μου».

Η Γεωργιά τότε προσπάθησε και πάλι να παρέμβει, πριν από την έτερη παίκτρια του My Style Rocks, για να κάνει εκ νέου έξω φρενών τη Διονυσία Κούκιου. «Αγάπη μου, δεν θέλω δικηγόρο εδώ ξαφνικά! Μη μιλάς! Μη μιλάς! Μη μιλάς! Γεωργία μου, σε παρακαλώ, μιλάω εγώ τώρα. Πάρε άλλη ώρα τον χρόνο σου να κάνεις ότι θέλεις. Μη μιλάς! Κορίτσι μου, δεν σου επιτρέπω αυτή τη στιγμή να μιλάς».

«Α, ωραία, θα μιλάω όποτε μου επιτρέπεις εσύ. Όχι βέβαια! Δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω από σένα, χαλάρωσε» υπογράμμισε, όταν μπόρεσε, η Γεωργία στον αέρα του My Style Rocks το απόγευμα της Τετάρτης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου