Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«I’m A Celebrity Get Me Out Of Here»: Τα ονόματα έκπληξη και η καθυστέρηση της πρεμιέρας

Ποιο πολιτικό πρόσωπο θα δούμε στο νέο ριάλιτι;

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ «I’m A Celebrity Get Me Out Of Here» οδεύει προς την πρεμιέρα του, ωστόσο με μια καθυστέρηση, διότι τα γυρίσματα άργησαν να ξεκινήσουν.

Η καθυστέρηση αυτή έχει να κάνει με τις καιρικές συνθήκες που υπάρχουν αυτή την περίοδο στην Καραϊβική, έχουν να κάνουν όμως και με κάτι άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Zappit, μετά από μία πρόβα που έγινε τις προηγούμενες μέρες διαπιστώθηκαν πολλές ομοιότητες με το Survivor, όσον αφορά στα σκηνικά και τα παιχνίδια. Έτσι, το παιχνίδι στήνεται εκ νέου ώστε να αποφύγει όσο το δυνατόν τη σύγκριση με το άλλο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο μεταξύ, το ρεπορτάζ αναφέρει πως σήμερα γυρίζεται το τρέιλερ σε μυστική τοποθεσία.

Από το ρεπορτάζ επίσης προκύπτει ότι σε αυτό θα φανερωθούν και κάποιοι από τους παίκτες. Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Βαμβακούλας θα έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο μαζί με τους παρουσιαστές, τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα.

Από την άλλη, μαθαίνουμε και για μη αναμενόμενες προτάσεις που έγιναν σε πρόσωπα, όπως η Ραχήλ Μακρή.  Εξάλλου, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ότι ανάμεσα στους παίκτες θα βρίσκεται και πολιτικό πρόσωπο.

 

Πηγή: Zappit.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου