Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

160.000 λόγοι για να δηλώσεις συμμετοχή στο MasterChef 2024

Ένα από τα καθιερωμένα σλόγκαν του MasterChef, είναι η φράση «φέτος το παιχνίδι θα είναι αλλιώς». Για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής, που θα έρθει στις οθόνες του Star, στις αρχές του 2024, η φράση αυτή θα γίνει πραγματικότητα, σε όλα τα επίπεδα.

Στο trailer για τις δηλώσεις συμμετοχών, που προβάλλεται εδώ και μερικές ημέρες, οι αλλαγές αυτές είναι προφανείς. Και έχουν να κάνουν κυρίως, με τα έπαθλα που θα δοθούν στους νικητές.

Έτσι λοιπόν, στην 8η έκδοση του διαγωνισμού, ο μεγάλος νικητής, εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο, του MasterChef, θα κερδίσει 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο, και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα. Ένα εντυπωσιακό συνολικό ποσό που χωρίς καμία αμφιβολία θα αποτελέσει ένα σημαντικό δέλεαρ για τους επίδοξους chefs και θα οδηγήσει σε νέο ρεκόρ συμμετοχών.

mc8-protothema5
Αλλά, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Το 2024, για πρώτη φορά θα υπάρξει έπαθλο και για τον φιναλίστ. Έτσι, το δεύτερο «μέλος» της δοκιμασία του τελικού, θα εισπράξει το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 30.000€. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, η «μάχη» για τον τελικό, θα είναι συγκλονιστική καθώς το κίνητρο θα είναι πολύ μεγάλο.

Και φυσικά, δε θα πρέπει να παραλείψουμε τα ειδικά έπαθλα που θα δίνονται κατά τη διάρκεια του MasterChef 2024. Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τα …καθιερωμένα Awards, θα μοιράσουν φέτος, συνολικά ακόμα 30.000€ στους νικητές.

Σύνολο; 160.000€ μόνο σε έπαθλα. Το Star έχει βάλει στόχο, να σπάσει ταμεία φέτος. Και μπορεί να έχουμε ακόμα καλοκαίρι, αλλά τα ποσά ήδη ζαλίζουν, και η προτροπή είναι μια και μοναδική: «Έχεις το ταλέντο; Έχεις το πάθος; Τώρα έχεις και την ευκαιρία να ζήσεις το απόλυτο μαγειρικό ταξίδι!»

Δήλωσε συμμετοχή στο masterchef.star.gr

Φέτος, ο μεγαλύτερος μαγειρικός διαγωνισμός θα είναι πιο συναρπαστικός από ποτέ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου