Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Fame Story»: Οι παθιασμένοι έρωτες που «φούντωσαν» στην Ακαδημία

Επιστρέφει από την συχνότητα του Star τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Επιστρέφει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το «Fame Story» μέσα από την συχνότητα του Star, με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Η εκπαίδευση εμπλουτίζεται με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες: social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Τα Live Shows θα παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, που με τον αυθορμητισμό του, το χιούμορ του και την αμεσότητα που τον διακατέχει θα αποτελέσει μια μοναδική υπογραφή.

Ωστόσο, με το άκουσμα της επιστροφής του «Fame Story», αρκετοί έφεραν στο νου τους και τους μεγάλους έρωτες που είχαν δημιουργηθεί μέσα στη μουσική Ακαδημία.

 

Κώστας Καραφώτης – Μάρω Λύτρα

Ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα ζευγάρια της εποχής. Η χημεία τους τόσο στο σπίτι όσο και στην σκηνή, έκανε τους πάντες να τους κοιτούν με καρδούλες στα μάτια. Μέχρι και σήμερα, το ντουέτο «Μίλα Μου» που ερμήνευσαν, ηχεί στα αυτιά όλων με τις φωνές τους.

«Για το ειδύλλιο με την Μάρω και ότι άλλο υπήρξε στο παιχνίδι υπήρξε πολύς κόσμος που ταυτίστηκε με αυτό, πάρα πολύς κόσμος. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι όλο αυτό ήταν μια αλήθεια μας τότε. Σίγουρα όλο αυτό δεν ήταν κάτι το οποίο χρειάστηκε σχέδιο, δεν ήταν κάτι το οποίο χρειάστηκε προετοιμασία ή κάτι άλλο», είπε πρόσφατα ο Κώστας Καραφώτης.

 

Ανδρέας Κωνσταντινίδης – Κατερίνα Μπουρνέλη

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης ήταν από τα πιο ωραία αγόρια της Ακαδημίας, με τα κορίτσια να σφάζονται κυριολεκτικά στην ποδιά του. Ο έρωτας ανάμεσα σε εκείνον και την Κατερίνα δεν άργησε να ανθίσει, με τα τρυφερά τετ α τετ να μη λείπουν λεπτό. Μόνο που όσο περνούσε ο καιρός, δεν άργησαν και οι ζήλιες αφού ο γοητευτικός Ανδρέας φρόντιζε να φλερτάρει και με άλλες συμπαίκτριές του.

 

Γιώργος Λιανός – Νάνσυ Αλεξιάδη

Ένα ακόμη πολυσυζητημένο ζευγάρι ήταν ο Γιώργος Λιανός με τη Νάνσυ Αλεξιάδη. Το ζευγάρι είχε πολλές τρυφερές στιγμές στο παιχνίδι, με τα παθιασμένα φιλιά να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Κατά την αποχώρησή της, η ίδια στεναχωρήθηκε αρκετά αφού εκτός του ότι αποχωριζόταν την Ακαδημία, έχανε και έναν έρωτα.

 

 

Ραλλία Χρηστίδου – Κώστας Κούντος

Η χημεία ανάμεσά τους ήταν εμφανής, με τη Ραλλία να δείχνει μια πιο έντονη συμπάθεια προς το πρόσωπό του. Αν και δεν είδαμε ποτέ τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ τους, οι φήμες ότι είχαν έρθει πολύ κοντά είχαν οργιάσει. Ωστόσο, ο Κούντος ήταν αν μη τι άλλο ένα εκκεντρικό πρόσωπο αφού οι απορίες για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό ήταν πολλές. Είχε ακουστεί δε μάλιστα, πώς συμμετείχε σε γκέι καλλιστεία και αργότερα είχε αποκαλύψει πώς άντρας που συμμετείχε στην Ακαδημία έτρεφε αισθήματα για εκείνον.

 

 

Γρηγόρης Πετράκος – Φωτεινή Τσιτσίγκου

Και ποιος δεν θυμάται τη Φωτεινή με τον επικό τσακωμό της με την Άσπα Τσίνα και τις ατάκες – «φωτιά» που ακούγονται μέχρι και σήμερα. Πέραν, όμως, των τσακωμών και το τρυφερό ειδύλλιο που είχε με τον Γρηγόρη Πετράκο δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο Γρηγόρης ήταν πάντα δίπλα της και την στήριζε σε όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωνε μέσα στο σπίτι.

 

 

Στάθης Ραφτόπουλος – Fide

Όταν μιλάμε για ελληνοτουρκική συμμαχία, είναι ακριβώς αυτό! Ο Στάθης και η Fide, η Τουρκάλα παίκτρια που έβαλε η παραγωγή έμελλε να ήταν μια μικρογραφία του «Μη μου λες αντίο». Το ντουέτο τους με το τραγούδι «Αρχιπέλαγος» τους «στοίχειωσε» κανονικά. Τα τρυφερά φιλιά που αντάλλασσαν στην Ακαδημία είχαν γίνει το αγαπημένο «κουτσομπολιό» των παικτών, με το ζευγάρι να το διασκεδάζει.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου