Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks – Όλγα Κοτλιδά: «Έχω σκεφτεί την παρουσίαση κάποιας εκπομπής»

Ποια θα ήθελε στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #YES» μίλησε η νικήτρια του My Style Rocks, Όλγα Κοτλιδά, και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της σε βίντεο κλιπ αλλά και το ποιον θα ήθελε ως κριτή στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Η Αγγελική Ηλιάδη με προσέγγισε για το κομμάτι του styling στο νέο της βίντεο κλιπ. Αλλά επειδή είναι ένα πλάσμα που έχει φαντασία και θέλει να φέρει κάτι διαφορετικό, μου προτείνει μια μέρα “Θες να συμμετέχεις;”. Ήταν κάτι που προέκυψε πολύ αυθόρμητα και είπα “Ναι, γιατί όχι;”.

Η Ηλιάνα είναι ένα πρόσωπο που έκανε την αίσθησή της, οπότε θα είναι δύσκολο να πω ποια θα φανταζόμουν ως αντικαταστάτρια. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ένα πρόσωπο που συνδέθηκε με το παιχνίδι γιατί είναι πολυπράγμων και θα ήθελα να την ξαναδώ.

Θα ήθελα να πάω ως κριτής ως My Style Rocks γιατί η τηλεόραση είναι ένα κομμάτι που μου ανοίχτηκε από το παιχνίδι, μου άρεσε πολύ.

Έχω σκεφτεί και την παρουσίαση κάποιας εκπομπής. Η τηλεόραση έχει πτυχές, όντας εκτός αυτού και ως στυλίστρια δεν είχα δουλέψει στην τηλεόραση και τη γνώρισα, έχει πολλές πτυχές, με πολλές ευκαιρίες και φυσικά και θα ήθελα».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου