Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μιλά πρώτη φορά για την Ελευθερίου και την Καλύβα

Τι τον ενόχλησε;

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μετά το τέλος του «Survivor All Star» μίλησε για πρώτη φορά για την Καρολίνα Καλύβα και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Σε κυπριακή εκπομπή, τόνισε ότι αναγνωρίζει τα λάθη του και τιμωρεί τον εαυτό του περισσότερο απ’ ότι οι επικριτές του.

«Ό,τι έγινε, έγινε. Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι. περισσότερο από τον περίγυρό μου» είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Με ενόχλησαν κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας, όχι τόσο από την Καρολίνα και την Ελευθερία αλλά το ότι επειδή δεν μπορούσαν να πολεμήσουν τον Μάριο έφεραν κάτι προσωπικό μου και το αναπαρήγαγαν» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον ημιτελικό του «survivor all star», είπε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στις τέσσερις καρέκλες του Survivor All Star. Το να επιστρέψω μετά από έξι χρόνια και να μπορώ να παλέψω με πολύ νεότερους και πολύ πιο αθλητικά παιδιά, ήταν ρίσκο για εμένα. Περάσαμε πολύ όμορφα, καλή επιτυχία στον Σάκη και στον Νίκο, οι οποίοι πέρασαν και στον αυριανό τελικό».

Συμπληρώνοντας:

«Σίγουρα με στενοχωρεί μιας και έχω έρθει, μετά από μία δεύτερη θέση το 2017 στο Survivor All Star για να σηκώσω την κούπα. Δεν τα κατάφερα, αλλά κρατάω όλα τα καλά και όλα όσα δεν ήταν καλά. Με τα καλά θα διηγούμαι τις ωραίες ιστορίες και με τα κακά θα γίνω ο καλύτερος Μάριος».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου