Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Ο νικητής του Survivor All Star Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτης μιλούν στο media.gr μετά το τέλος του τελικού

Όσα δήλωσαν

Μετά από 6μιση μήνες περίπου και 4μιση ώρες που διήρκεσε ο τελικός του Survivor All Star, έχουμε τον νικητή, που δεν είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη.

Ο 32χρονος επιχειρηματίας κατάφερε για δεύτερη φορά να κερδίσει το έπαθλο των 100.000, συγκεντρώνοντας από την ψηφοφορία του κοινού το  50,88% των ψήφων, έναντι του δεύτερου Νίκου Μπάρτζη με ποσοστό 49,12%., όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Καλοκαίρι #yes.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του τελικού, οι δύο φιναλίστ μίλησαν στο media.gr:

Ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε: «Μου έχουν τελειώσει τα λόγια. Είμαι πανευτυχής, νοιώθω γεμάτος, από την αγάπη του κόσμου, μόνο εκείνος είναι ο τελικός κριτής. Το έχω πει πολλές φορές. Αυτό που μπορούσα να κάνω εγώ στους στίβους μάχης το έκανα. Από εκεί και πέρα αν ο κόσμος δεν σε στηρίξει, δεν μπορείς σίγουρα να αποκτήσεις αυτό το έπαθλο, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Αυτό για μένα δείχνει ότι ο κόσμος αυτό που είδε την πρώτη, αυτό είδε και τη δεύτερη. Ότι δεν αλλοιώθηκα σαν χαρακτήρας, έμεινα πιστός στις αρχές και στις αξίες μου και πραγματικά ευχαριστώ όλον αυτόν τον κόσμο από τα βάθη της καρδιάς μου».

Ενώ ο Νίκος Μπάρζης ανέφερε: «Φθάσαμε στην πηγή δεν ήπιαμε νερό αλλά δεν πειράζει. Συγχαρητήρια στον Σάκη. Είμαι χαρούμενος, ικανοποιημένος, επιστρέφω στην οικογένεια μου, τους φίλους μου και προχωράμε. Είμαι ικανοποιημένος επίσης για την αγάπη του κόσμου, τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Τώρα η χαρά μου είναι μεγάλη τελείωσαν όλα ένα βάρος έφυγε από πάνω μου, πατήσαμε Ελλάδα και όλα καλά».

 

Φωτό ndp

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου