Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Ο αστρολογικός χάρτης Σάκη – Νίκου δίνει τον νικητή – Ποιος ευνοείται;

Η αστρολόγος Μάρι Γιόβα δίνει τις προβλέψεις της

Η ώρα της αλήθειας για τον μεγάλο νικητή του Survivor All Star πλησιάζει απόψε για τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη αλλά εμείς έχουμε ήδη πάρει μία ιδέα χάρη στις προβλέψεις της αστρολόγου Μάρι Γιόβα.

Στα άστρα διάβασε ποιον ευνοούν περισσότερο οι θέσεις των πλανητών και μένει να δούμε αν η πρόβλεψή της επιβεβαιωθεί ή όχι απόψε στο Γαλάτσι.

«Σάκης Κατσούλης είναι Σκορπιός και είναι το ζώδιο που επιβιώνει σε όλες τις συνθήκες ενώ ο Νίκος Μπάρτζης είναι Δίδυμος και πάντα χρησιμοποιεί το μυαλό του για να πετύχει. Αυτοί οι δυο μεταξύ τους έχουν μια απόλυτα καρμική σχέση κι όταν το λέω αυτό δεν εννοώ ότι είναι καλό.

Δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους το ένα είναι συναίσθημα και το άλλο έχει να κάνει με την ευφυΐα του. Και οι δυο έχουν ευνοηθεί πάρα πολύ ενώ λίγο παραπάνω τα social και τα άστρα ευνοούν τον Νίκο Μπάρτζη. Επομένως ένα προβάδισμα από ομάδες, φίλους υποστηρικτές το έχει ο Νίκος χωρίς όμως να σημαίνει πως και ο Σάκης δεν εννοείται αρκετά. Ο Σκορπιός είναι πάντα πολύ σκληρός για να πεθάνει».



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου