Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

First Dates: Ένας Θεσσαλονικιός πιστεύει στο φλερτ της παλιάς σχολής

Καθημερινά στις 23:15 στο Star

Τα ραντεβού του First Dates έχουν πάντα ενδιαφέρον και πολλά απρόοπτα! Έμειναν μόνο λίγες βραδιές μέχρι το εστιατόριο να κλείσει για αυτή τη σεζόν και οι κρατήσεις έχουν πάρει φωτιά! Ας δούμε ποιοι αναμένουν απόψε, Τετάρτη 5 Ιουλίου, να ζήσουν ένα ρομαντικό δείπνο, στον πιο αγαπημένο προορισμό για singles.

Τέσσερα χρόνια περιμένει ο Γιώργος έναν άνθρωπο, που θα του κάνει το «κλικ» για να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή. Και τι του κάνει «κλικ»; Ένα ζεστό χαμόγελο. Η Χρυσούλα το έχει σίγουρα και σύντομα δημιουργείται μια πολλά υποσχόμενη ενέργεια, ανάμεσά τους.

Ο Τάσος από τη Θεσσαλονίκη πιστεύει στο φλερτ της παλιάς σχολής. Σε αυτό συμφωνεί και η Γιώτα, που θα συναντήσει, με μια διαφορά. Για εκείνη το «σ ’αγαπώ» σημαίνει «τα δίνω όλα», ενώ για τον Τάσο το να είσαι επιφυλακτικός είναι θέμα ερωτικής επιβίωσης!

Η Ολυμπία θέλει έναν άνθρωπο με αισθητική και τρόπους και ο Κωνσταντίνος έχει τις δικές του «τεχνικές» για να αφήσει το αποτύπωμά του στο ραντεβού τους. Θα είναι καρμική η συνάντησή τους;

Ο Σπύρος δυσκολεύεται με τις ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως δε συμβιβάζεται. Μετά από προτροπή της Ζεν, μιλάει στο σύμπαν και ζητάει έναν καλό άνθρωπο. Θα είναι η Έλενα αυτό που ευχήθηκε; Ή κάπου μεταξύ ευχής και πείνας μπερδεύτηκαν, τελικά, τα συμπαντικά μηνύματα;

Οι ανατροπές καλά κρατούν και στο αποψινό επεισόδιο του First Dates!

First Dates, καθημερινά στις 23:15 στο STAR.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου