Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star»: Βγήκε στον τάκο λίγο πριν το τέλος – «Θέλουν να με διώξουν, δεν φεύγω»

Ο Ημιτελικός του ριάλιτι θα πραγματοποιηθεί στις 10/7, ενώ ο μεγάλος Τελικός στις 11/7

Η μέρα του μεγάλου τελικού για το «Survivor All Star» πλησιάζει και οι παίκτες που έχουν απομείνει, μετά τις στιγμές χαλάρωσης που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο χθεσινό επεισόδιο, Σάκης, Μαριαλένα, Νίκος, Στέλλα και Μάριος μπήκαν ξανά στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιανός στην αρχή του αγωνίσματος, αυτή την εβδομάδα θα αναδειχθούν συνολικά τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από τις δύο ψηφοφορίες (Τρίτη και Τετάρτη), ενώ την Πέμπτη και την Κυριακή θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης.

Ο Ημιτελικός του ριάλιτι θα πραγματοποιηθεί live από το Γαλάτσι το βράδυ της Δευτέρας 10/7, ενώ ο μεγάλος Τελικός την Τρίτη 11/7.

Η τελική πεντάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μπήκε δυναμικά στον στίβο μάχης, διεκδικώντας το τοτέμ της πρώτης ασυλίας.

Νικητής αναδείχθηκε για άλλη μία φορά ο Σάκης Κατσούλης, αποδεικνύοντας την αγωνιστική του ανωτερότητα έναντι των υπολοίπων.

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε οι πέντε παίκτες κλήθηκαν να επιλέξουν μέσω ψηφοφορίας τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Η κάλπη «έδωσε» για ακόμη μια φορά τον Νίκο Μπάρτζη.

«Θέλουν να με διώξουν πολύ τα παιδιά μάλλον. Δεν τους κάνω το χατίρι, δεν φεύγω. Θα δείξει, όλο το θέμα είναι αύριο», δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου