Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

First Dates: Η Ζεν γεμίζει τις τσέπες της με… αστερόσκονη

Απόψε στις 23:30

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο FIRST DATE!

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, υπόσχεται να προσφέρει το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο του FIRST DATES, που μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει, κερδίζοντας το ενδιαφέρον ενός τεράστιου κοινού, άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του και στην Ελλάδα!

Μέσα από την οθόνη του Star και με παρουσιάστρια/hostess τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles της χωράς μας για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού. Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ!

Τι θα δούμε απόψε, Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 23:30

Η Ζεν γεμίζει τις τσέπες της με… αστερόσκονη και ετοιμάζεται, μαζί με την ομάδα του First Dates, να βοηθήσουν νέα ζευγάρια να έρθουν πιο κοντά. Το μοναδικό εστιατόριο των singles υποδέχεται οκτώ ξεχωριστές προσωπικότητες, που θέλουν να αφεθούν στο αγαπημένο παιχνίδι του φλερτ!

O Μίλτος έρχεται στο First Dates από τον Πύργο Ηλείας, ελπίζοντας να βρει τον έρωτα, που δεν έχει γνωρίσει ποτέ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσει μια ενδιαφέρουσα βραδιά και θα πει κι ένα τραγούδι!

Με την ίδια διάθεση να ερωτευτεί και με αυτοπεποίθηση καταφθάνει ο Αποστόλης. Μένει να φανεί αν το σύμπαν ή οι αγγελικοί αριθμοί, που έχει πάνω του, τον οδηγήσουν, τελικά, στο κορίτσι που αναζητά.

Ο φίλοι του Δημήτρη τον έπεισαν να δοκιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο, προκειμένου να ξεπεράσει τις δικές του ανασφάλειες και να εξασφαλίσει ένα δεύτερο ραντεβού.

Ο Μπάμπης από τη Θεσσαλονίκη έρχεται για να φλερτάρει «ποντάροντας» στο χιούμορ του, με αμφίβολα αποτελέσματα.

Η 46χρονη Άντα είναι μόνο μερικούς μήνες μόνη. Κάνει κράτηση στο First Dates για να αποδείξει ότι ο έρωτας δεν έχει ηλικία!
Η Άννα Μαρία πιστεύει στις σοβαρές σχέσεις και όχι στις συμπτώσεις. Η Δέσποινα γοητεύεται από τα αγόρια, που διαθέτουν δυναμική προσωπικότητα. Μια… Ολλανδή από τη Θεσσαλονίκη, κλείνει τη σημερινή σύνθεση ζευγαριών. Η εντυπωσιακή Άντζελα έρχεται στο First Dates ελπίζοντας να διατηρήσει το διάπλατο χαμόγελό της όλο το βράδυ. Θα τα καταφέρει;

Τυχερά σύμβολα, λαϊκοί στίχοι, ερωτικοί αλγόριθμοι και ένα… χάσιμο στη μετάφραση, μπερδεύονται γλυκά με λαχταριστά πιάτα και τούρτες σε σχήμα καρδιάς! Κάποιοι θα αποχωρήσουν «χορτασμένοι» από μια μοναδική εμπειρία ενώ άλλοι θα χάσουν μαζί με την όρεξη και την ελπίδα για μια ρομαντική συνέχεια.

Δείτε το trailer της Τετάρτης 28/6:

Στο FIRST DATES δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους. Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ.

Μπορεί όμως και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους… Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή.

Ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, ποιοτικό φαγητό και ξεχωριστή παρέα συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία του FIRST DATES! Ανάμεσα σε όλους τους singles που «κλείνουν τραπέζι» στο FIRST DATES, επιλέγουμε για εσένα την πιο ταιριαστή παρέα με βάση τα στοιχεία που εσύ θα δώσεις.

Το πιο συγκλονιστικό εστιατόριο για singles άνοιξε στο Star και το ρομαντικό ταξίδι του αληθινού φλερτ ξεκινάει! FIRST DATES, ο πιο fun τρόπος για νέες γνωριμίες!

Μην περιμένεις, κάνε κράτηση στo firstdates.star.gr

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός
Οργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος
Project Manager: Μάνος Βουράκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

FIRSTDATES
Δευτέρα έως Πέμπτη στις 23:30

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου