Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks: Έφτασε στην πηγή αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν την άφησε να πιει νερό και αποχώρησε

Ποια παίκτρια αποχώρησε από το My Style Rocks λίγο πριν τον μεγάλο τελικό;

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πια το My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου μιας και σε λίγες ημέρες θα μάθουμε όλοι το όνομα της μεγάλης νικήτριας αυτού του κύκλου.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, που ήρθε το απόγευμα της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, έμελλε να κοπεί απρόσμενα το… νήμα της διαγωνιστικής ζωής για μία ακόμα διαγωνιζόμενη. Μάλιστα, σε αυτό συνέβαλε σημαντικά και η Έλενα Χριστοπούλου η οποία βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό του My Style Rocks πραγματοποιώντας τα δικά της, εύστοχα, σχόλια.

Έτσι, ύστερα από την πασαρέλα όλων των κοριτσιών, η οποία μάλιστα «έσπασε» σε δυο επεισόδια, εκείνα της Τετάρτης και της Πέμπτης, προέκυψαν οι τρεις κοπέλες με την χαμηλότερη βαθμολογία. Ο λόγος για την Ίριδα Παπουτσή, την Χριστιάνα Κατσιέρη και την Ειρήνη Καζάκη.

Οι υπόλοιπες παίκτριες του My Style Rocks αποφάσισαν να «σώσουν» την Χριστιάνα με αποτέλεσμα οι άλλες δυο κοπέλες να βρεθούν στον τάκο. Μία εξ αυτών θα μπορούσε να σώσει η κριτική επιτροπή και η έτερη διαγωνιζόμενη θα έπρεπε να αφήσει το ριάλιτι μόδας σε αυτό ακριβώς το σημείο. Και εκείνη ήταν η… Ειρήνη Καζάκη, μιας και οι ψήφος των δύο αντρών μοιράστηκαν με αποτέλεσμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να της ρίξει την χαριστική βολή.

«Μετανιώνω για τις φορές που έχασα στο παιχνίδι τον εαυτό μου ήταν πολλές παραπάνω από αυτές που εγώ μου επιτρέπω» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Ειρήνη για να αποχαιρετήσει στη συνέχεια τις υπόλοιπες παίκτριες του My Style Rocks.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου