Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks: «Μας κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη μας. Νιώθω πολλές φορές προσβεβλημένος»

«Καρφιά» από τον κριτή στην παίκτρια

Η Ειρήνη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα του My Style Rocks αφού το γεγονός ότι έχει βοήθεια από τη Ραμόνα Βλαντή την έχει κατατάξει στην black list.

Αν και εκείνη άλλες φορές το έχει αποδεχτεί και τις άλλες το «ξεχνάει», θέλησε να πει το παράπονό της στον Δημήτρη Σκουλό.

Ποιο είναι αυτό; Στο προηγούμενο look της, ο κριτής της έκανε χιούμορ ότι θα μπορούσε να πάρει τα παπούτσια στο χέρι και να φύγει, με την Ειρήνη να νιώθει προσβεβλημένη.

Ωστόσο, ο κριτής ορμώμενος από τη συμπεριφορά της και τα ψέματά της, της απάντησε αναλόγως!

«Το πήρες για προσβολή; Το θεώρησες προσβλητικό; Γιατί ένιωσες άσχημα αγάπη μου; Είναι πιο άσχημα το να έρχεσαι εδώ με κάποιον βοήθεια, με δανεικά ρούχα, σεταρισμένα από άλλον επτά μέρες και να μας κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη μας; Δεν το κάνεις τώρα που το παραδέχτηκες πριν;

Εγώ έχω διάθεση χιούμορ και να σου πω ότι το κόνσεπτ αυτό έχει πλάκα ενώ αυτό με τα ρόλερ δεν είχε. Εγώ δεν ήρθα να σε κοροϊδέψω μέσα στα μούτρα σου όπως το κάνεις εσύ! Και εγώ δεν αισθανόμουν πολλές φορές με αυτά που κάνεις και λες στα κορίτσια. Πολλές φορές έχω νιώθει προσβεβλημένος αλλά προσπαθώ να μπω στα παπούτσια σου και να σε καταλάβω».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου