Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star»: «Κλείδωσε» η τριάδα του τάκου

Η ελληνοτουρκική μάχη των φύλων και ο τροχός της τύχης

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star» «κλείδωσε» η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα. Ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά ήταν οι άλλοι δύο παίκτες από την ομάδα των Κόκκινων που βγήκαν στον τάκο και μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Εκνευρισμένος ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο 49χρονος μισθοφόρος άφησε την κόντρα του με τον Νίκο Μπάρτζη και έπιασε τον Ηλία Μπόγδανο, με τον οποίο είχαν έναν καυγά κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα στον στίβο μάχης που συνεχίστηκε και στο συμβούλιο.

Ο Τάκης αποκάλεσε «Ιούδα» τον Ηλία κάνοντας μάλιστα αναφορά στον Ηλία Γκότση ο οποίος έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. «Δεν σε βλέπω καν. Από εδώ και πέρα, θα δεις ποιος είναι ο Τάκης» απείλησε ο Αιγιώτης παίκτης.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος θέλησε να δώσει απαντήσεις για τα «καρφιά» του Τάκη σχετικά με τον Ηλία Γκότση.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του Τάκη και την επίθεση που μου έκανε χθες. Δεν αντέχεται, είναι πάρα πολύ αρνητικός άνθρωπος κι ο σκοπός του είναι ξεκάθαρα να ρίξει τον άλλον για να προχωρήσει αυτός. Το ότι ο Τάκης για ένα σκηνικό που έγινε μεταξύ μας έπιασε κατευθείαν γεγονότα από τρεις μήνες πριν και είπε ότι ουσιαστικά πρόδωσα τον φίλο μου, τον Ηλία Γκότση για να με κάνει να νιώσω άσχημα…» ανέφερε αρχικά ο Ηλίας.

«Η παραγωγή το έψαξε και το έλυσε κι εγώ είμαι εδώ και αυτό μάλλον τον ενοχλεί τον Τάκη. Στον αγώνα θα πάω πιο πεισμωμένος. Χθες πήγα με χαμόγελο κι αυτό φάνηκε στον στίβο. Σήμερα δεν πάω τόσο με χαμόγελο γιατί έχει καταφέρει να με επηρεάσει. Θα βάλω τις ασπίδες μου, θα πάω με πείσμα και θα κερδίσω» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής για τα σχόλια που άκουσε.

Ο αγώνας για την 2η ασυλία της εβδομάδας θα ήταν μικρότερος εξαιτίας της Ελληνοτουρκικής αναμέτρησης που θα ακολουθούσε.

Οι Κόκκινοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 3-1, όμως για ακόμα μια φορά ο Τάκης έβαλε… φωτιά στην αρένα. Μετά τη νίκη του επί του Ασημακόπουλου οπού ο 49χρονος μισθοφόρος έκανε το 4-1 για την ομάδα του, ξέσπασε κατά του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι έβρισε. Ο Τάκης βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας ότι είναι ψεύτης κι ότι ποτέ δεν έχει κάνει τέτοιο.

Το πρώτο σετ το κατέκτησαν οι Κόκκινοι με 6-3.

Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι με τους Μπλε να επικρατούν με 6-5 και να ισοφαρίζουν σε 1-1.

Στα μπαράζ οι Μπλε έκαναν περίπατο με Στέλλα, Ηλία και Σταυρούλα και με 3-0 πήραν και τη 2η ασυλία… βάφοντας κόκκινο τον τάκο αυτής της εβδομάδας.

Στο μικτό αγώνισμα Ελλάδας – Τουρκίας οι ομάδες θα χωρίζονταν σε αγόρια και κορίτσια και ο νικητής εκτός από δείπνο σε εστιατόριο θα έπαιζε και τον τροχό της τύχης με πλούσια δώρα.

Στο πρώτο σετ οι άντρες έστω και δύσκολα επικράτησαν των γυναικών με 8-6, ενώ και το δεύτερο σκέλος ήταν αντρική υπόθεση με 8-4.

Πάντως φαγωμένοι έφυγαν όλοι, αφού τόσο οι νικητές, όσο και οι ηττημένες δείπνησαν έστω και ξεχωριστά με οικοδεσπότη τον Ατζούν.

Ωστόσο οι άντρες στη συνέχεια έπαιξαν και τον τροχό της τύχης, με τον Μάριο και τον Τάκη να κερδίζουν ένα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και τον παίκτη της Μπλε ομάδας χαριτολογώντας να ζητάει από τον Ατζούν να αλλάξει το δώρο του με σούσι. Τελικά οι δύο τους αποφάσισαν να το κάνουν μαζί το ταξίδι.

 

Δείτε τα βίντεο:







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου