Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Οι Προδότες»: Η ξενάγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην εντυπωσιακή έπαυλη του ριάλιτι

Πρεμιέρα Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 21:00

Λίγο πριν την πρεμιέρα του πρώτου παιχνιδιού στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, απολαύστε μία αποκαλυπτική ξενάγηση στην Έπαυλη των Προδοτών δια χειρός Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Πού βρίσκεται το Οπλοστάσιο, η Ασπίδα Προστασίας και το Κονκλάβιο; Τι υπάρχει στο κέντρο της Στρογγυλής Τράπεζας;

«Οι Προδότες», που πρόσφατα απέσπασαν δύο βραβεία BAFTA από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, έρχονται για να μας μυήσουν σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος.

22 άγνωστοι μεταξύ τους θα παίξουν για να κερδίσουν. Κάποιοι θα είναι Πιστοί και κάποιοι Προδότες. Κανείς, όμως, δεν θα γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των γύρω του.

Πόσο καλά μπορούν όλοι να πουν το τέλειο ψέμα και να υπερασπιστούν την αλήθεια τους; Θα καταφέρουν οι Προδότες να βγάλουν από τη μέση τους Πιστούς, και οι Πιστοί, αντίστοιχα, να τους αναγνωρίσουν πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα και έτσι να παραμείνουν ζωντανοί;

«Οι Προδότες», το διεθνές format που έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε 22 χώρες, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 στον ΑΝΤ1 θα δοκιμάζει τις σχέσεις των παικτών και θα ιντριγκάρει το κοινό.

 

Πρεμιέρα Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 21:00 & κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00