Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«MasterChef 2023»: Το «παράπονο» του Πορφύρη από τον Κοντιζά – «Δεν με μπορεί, δεν με αντέχει»

Φαίνεται πως ο παίκτης εκνεύρισε τον κριτή με τη φλυαρία του

Στο χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef» παρακολουθήσαμε μια μικρή συζήτηση μεταξύ του Γιώργου Πορφύρη και του Σωτήρη Κοντιζά, η οποία έκανε τον διαγωνιζόμενο να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα.

Το πιάτο απαιτούσε οι παίκτες να δουλέψουν με μανιτάρια, άγρια βότανα και λαχανικά. Πριν ξεκινήσουν, οι διαγωνιζόμενοι απάντησαν σε ερωτήσεις των κριτών.

«Αγαπημένο μανιτάρι Πορφύρη;», τον ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, για να λάβει μια φλύαρη απάντηση από τον παίκτη.

«Σεφ, από όλα αυτά, πέρα από τα μανιτάρια, μου αρέσει πάρα πολύ ο μάραθος. Έχω τρέλα με τον μάραθο. Τις ζοχές δεν τις έχω δουλέψει», του είπε μεταξύ άλλων, με τον κριτή να εκνευρίζεται.

Τότε, τον διέκοψε λέγοντάς του:

«Mια φορά να απαντήσεις ρε Πορφύρη! Αγαπημένο μανιτάρι σε ρώτησα. Μια φορά! Ξεκινάει το μυθιστόρημα», με τον Γιώργο Πορφύρη να παραπονιέται στην κάμερα πως ο Κοντιζάς δεν τον συμπαθεί.

«Το βλέπετε πια. Δεν είμαι φαντασιόπληκτος, που το λέω από την πρώτη ημέρα. Ο Κοντιζάς δεν με μπορεί. Δεν με αντέχει. Θα με καλέσει στο σπίτι του και θα μου ρίχνει αλάτι από πίσω για να σηκωθώ να φύγω. Ωραία, θα απαντάω πλέον με ένα “ναι” κι ένα “όχι” και τελείωσε. Δεν ξαναμιλάω στον Κοντιζά και δεν τρέχει τίποτα», είπε.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου