Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star»: Η σπόντα του Σάκη Κατσούλη που έγινε viral

Δείτε το σχετικό βίντεο από το συμβούλιο του νησιού

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star», οι Μπλε έχασαν την ασυλία και έτσι θα έπρεπε να βγάλουν εκ νέου παίκτες προς αποχώρηση. Είδαμε και στον προηγούμενο αγώνα ασυλίας πως ο Σάκης Κατσούλης δεν μπορεί να το διαχειριστεί κάθε φορά που χάνει, ειδικά όταν επιλέγεται να παίξει στο flag race ως ο πιο δυνατός παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας που έχασε άρχισε να υποβαθμίζει την νίκη του αντιπάλου του, του Μάριου λέγοντας πως έχει ένα προβάδισμα αφού παίζει χωρίς άγχος όταν βρίσκονται απέναντι ο ένας στον άλλον στο run μιας και όλοι περιμένουν ότι θα χάσει από τον ίδιο.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας ο Σάκης Κατσούλης, «θυματοποίησε» κατά κάποιον τρόπο τον εαυτό του λέγοντας πως έχει «κουβαλήσει» πολλές φορές την ομάδα αλλά όταν κάποιος το έχει βρει πιο εύκολα με τον στόχο – στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Τάκης – καλύτερα να πηγαίνει εκείνος στο flag race γιατί κι αυτός «είναι άνθρωπος και δεν γίνεται να φέρνει συνέχεια πόντους».

 

Η νέα κλίκα της Κόκκινης ομάδας και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν άλλους δύο συμπαίκτες τους προς αποχώρηση. Ο Κόρο ήδη είχε βγει υποψήφιος αφού έχασαν και την πρώτη ασυλία κι έτσι τα περιθώρια ήταν αρκετά στενά για το ποιος άλλος μπορεί να ψηφιστεί.

Παρότι οι περισσότεροι πίστευαν ότι ένας από τους δύο νέους υποψήφιους θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η κάλπη έδειξε την Μελίνα και τον Τάκη με την Μπλε ομάδα και τον Σπύρο Μαρτίκα να απορούν.

Προς υπεράσπιση του Κωνσταντίνου Βασάλου πήρε το λόγο ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος ανέφερε πως ο συμπαίκτης του έχει βελτιωθεί αρκετά και έχει παίξει και σε αρκετά flag race με το Twitter να απορεί πότε έγιναν αυτά τα flag race αφού ο συγκεκριμένος παίκτης θεωρείται από τους πιο αδύναμους παικτικά στο φετινό Survivor.

 

Η σπόντα του Κατσούλη 

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ο Γιώργος Λιανός έφτιαχνε υποτιθέμενα ζευγάρια που θα μπορούσαν να πάνε στον τελικό στο Γαλάτσι ρωτώντας τους παίκτες την άποψή τους. Έτσι, ρώτησε και τον Σάκη Κατσούλη πώς θα του φαινόταν να έχει αντίπαλό του στον τελικό τον Τάκη Καραγκούνια.

Εκείνος απάντησε πως όλοι έχουν δικαίωμα στον τελικό αφού βρίσκονται εκεί ενώ έδωσε και τα συγχαρητήριά του σε όσους τελικά επέλεξαν να μπουν στο «Survivor All Star» χωρίς να «δειλιάσουν» γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι.

Αυτό «ξεχείλισε» το ποτήρι για τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι θεώρησαν πως ο Σάκης Κατσούλης αναφέρεται στον Ντάνο, αφού αυτός ήταν ο μοναδικός καλός παίκτης και νικητής του «Survivor» που δεν μπήκε φέτος στο ριάλιτι. Έτσι, για άλλη μια φορά ο Σάκης Κατσούλης μονοπώλησε τα σχόλια στο Twitter.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου