Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks: «Γκρέμισε» το πλατό με το σπαγγάτο της

«Εγώ πολύ πρόσφατα έχασα την ικανότητα μου να κάνω σπαγγάτο» αναφώνησε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου

Στην πασαρέλα του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε, για μια ακόμα φορά, η Ειρήνη Καζάκη στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι που προβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η ενδυματολογική επιλογή της νεαρής διαγωνιζόμενης, όμως, προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις στις συμπαίκτριες της.

Μάλιστα, η Ειρήνη Καζάκη θέλησε να αποδείξει στις περισσότερες παίκτριες του My Style Rocks πως ένιωθε εξαιρετικά άνετα με τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει. Γι’ αυτό και προχώρησε σε ένα… σπαγγάτο στο πλατό του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. «Αμάν, τώρα χτύπησες χορδή ευαίσθητη! Γιατί δεν μπορώ να περπατήσω έτσι; Να το συζητήσουμε. Και πιο κάτω περπατάω. Δεν θα τρέξω κιόλας στο ραντεβού στη Νέα Υόρκη. Θες να σου κάνω σπαγγάτο; Μπορώ να κάνω σπαγγάτο» τόνισε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια στην Μέλντα Σαϊνη.

«Μπορείς να κάνεις σπαγγάτο; Εγώ πολύ πρόσφατα έχασα την ικανότητα μου να κάνω σπαγγάτο, να ξέρεις! Όντως το έχεις; Μπορείς τώρα; Έλα, σε παρακαλώ, θέλω να το δω το σπαγγάτο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου στην ξανθιά διαγωνιζόμενη.

Εύλογα, δε, η συγκεκριμένη κίνηση από την Ειρήνη Καζάκη ενθουσίασε τις υπόλοιπες παίκτριες του My Style Rocks που ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα!




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου