Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

MasterChef: Ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων στη δοκιμασία αποχώρησης

Σήμερα στις 21:00 στο Star

O Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Νίκος Τράκας, ο Δημήτρης Πολιτάκης και ο Νίκος Κοντός, ήταν η τετράδα που ηττήθηκε στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας και καλούνται να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο MasterChef 2023.

Ο κίνδυνος της αποχώρησης, σε αυτό το κομβικό σημείο του διαγωνισμού, αλλά και η δυσάρεστη θέση να βρίσκονται αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο, φέρνουν απογοήτευση και προβληματισμό στους υποψήφιους.

Τρία τεχνικά στάδια στη Δοκιμασία Ασυλίας θα δώσουν σε κάποιον το εισιτήριο για τους οκτώ καλύτερους του φετινού διαγωνισμού, χωρίς να χρειαστεί να μαγειρέψει στη Δοκιμασία Αποχώρησης. Ποιος θα κερδίσει την ασφάλεια του εξώστη και ποιοι θα κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον διακεκριμένο chef Μιχάλη Μάρθα, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να προσέξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις υφές και στις γεύσεις του πιάτου και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν στο διαγωνισμό.

Η καλή διαχείριση των βημάτων της συνταγής αλλά και του άγχους της παραμονής θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00