Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star»: Ο Στέλιος Χανταμπάκης μιλάει για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Τόνισε πως δεν είναι ενήμερος για όσα είπαν εις βάρος του ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Τάκης Καραγκούνιας

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το «Survivor All Star» και πλέον έχει πάρει τον δρόμο του γυρισμού για την Ελλάδα.

Ωστόσο, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Μας». Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χανταμπάκης δήλωσε:

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι φοβήθηκα, είχε ακουστεί ότι ο κόσμος θα με έστελνε σπίτι μου μόλις έβγαινα υποψήφιος. Το βρήκα πολύ εγωιστικό να το κάνω αυτόν στον κόσμο και από τη στιγμή που ένιωσα πολύ όμορφα να γυρίσω, ήθελα πολύ, το έκανα πριν βάλω τον κόσμο σε αυτή τη διαδικασία» και τόνισε πως δεν είναι ενήμερος για όσα είπαν εις βάρος του ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Χανταμπάκης ρωτήθηκε για το αν η Σταυρούλα Χρυσαειδή του είχε εκμυστηρευτεί ότι της αρέσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και είναι ερωτευμένη μαζί του κι αν εκείνος μετέφερε αυτή την εξομολόγηση.

«Γενικότερα αυτό έχει ξεκινήσει από τη Μελίνα που ανέφερε ότι τους είδε μαζί να γυρνούν από την τουαλέτα. Μου φαίνεται πολύ αστείο να το συζητάμε αυτό το πράγμα. Αυτό που λέτε ήταν μία ανοιχτή συζήτηση με το πώς να μαζευτεί όλο αυτό γιατί δεν άρεσε προφανώς καθόλου στον Βασάλο. Δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου. Είχε τσαντιστεί ο Κωνσταντίνος και με τον Τάκη και την ατάκα που του είχε πει. Πάντα στο τέλος κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Προφανώς επειδή εγώ δεν έχω το κουράγιο και τη δύναμη να απαντήσω, προσπαθούσα να αποφύγω την οποιαδήποτε παρεξήγηση, μου φαίνεται αστείο όλο αυτό».

 

Δείτε τα βίντεο:







 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00