Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«The Traitors»: Ανατρεπτικά ονόματα για την παρουσίαση του ριάλιτι

Σε πρόσωπα-έκπληξη στρέφεται ο ΑΝΤ1 αναζητώντας παρουσιαστή για τους «Προδότες»

Με πυρετώδης ρυθμούς γίνεται η στελέχωση του ριάλιτι «Τhe Traitors» από το κανάλι του ANT1.

Σε πρόσωπα-έκπληξη στρέφεται ο ΑΝΤ1 αναζητώντας παρουσιαστή για τους «Προδότες», μετά την αδυναμία της Ζέτας Μακρυπούλια να αναλάβει το νέο ριάλιτι μυστηρίου λόγω θεατρικών υποχρεώσεων.

Ο χρόνος πιέζει και οι επαφές γίνονται ακόμα και μέσα στις ημέρες του Πάσχα, καθώς τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου. To «The traitors» θα φιλοξενηθεί σε ένα αρχοντικό στα Σπάτα κοντά στο κτήμα Νάσιουτζικ, ενώ τα γυρίσματα θα είναι συνεχόμενα σε διάστημα 40 ημερών.

Αυτός είναι και ο λόγος που κατέστη αδύνατον να αναλάβει το project η Ζέτα Μακρυπούλια, παρότι το ήθελε πολύ. Λόγω της συμμετοχής στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», ζήτησε να γίνονται γυρίσματα για τέσσερις ημέρες και μετά παύση για τρεις ημέρες, κάτι που ήταν αδύνατο, αφού δεν γίνεται να μένουν «έγκλειστοι» οι παίκτες επί ημέρες χωρίς γύρισμα.

Η αναζήτηση παρουσιαστή για τους «Προδότες» είναι πυρετώδης ενώ λόγω του χρόνου των γυρισμάτων έχουν αποκλειστεί ήδη πρόσωπα εν ενεργεία σε άλλα κανάλια, μεταξύ αυτών ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος θα ταίριαζε στο project, αλλά βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ, και η Βίκυ Καγιά, που αποχωρεί από το Star στα τέλη Ιουνίου.

Η αναζήτηση γίνεται κυρίως ανάμεσα σε ηθοποιούς, καθώς οι επικεφαλής του project θεωρούν ότι ο παρουσιαστής χρειάζεται υποκριτικό ταλέντο, ώστε να μπορεί να «πουλήσει» ένα μυστήριο, αλλά και να είναι πρόσωπο επιβλητικό και… ψαρωτικό.

Τρία πρόσωπα-έκπληξη φέρονται να εξετάζονται ως υποψήφιοι για τους «Προδότες». Με πολύ θετικές εισηγήσεις έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Αιμίλιου Χειλάκη, ο οποίος συγκεντρώνει τα περισσότερα στοιχεία που επιθυμεί η παραγωγή, καθώς διαθέτει καθηλωτική φωνή και όψη.

Στο ίδιο πλαίσιο, στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος υπήρξε κεντρικό πρόσωπο στην prime time του ΑΝΤ1 επί τρία χρόνια με τις «Άγριες μέλισσες» και, αν η συμφωνία προχωρήσει, θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του «Δούκα» στον… τόπο του εγκλήματος.

Το τρίτο πρόσωπο- έκπληξη είναι ο Σάκης Ρουβάς. Μετά από επτά σεζόν στον ΣΚΑΙ, ο δημοφιλής τραγουδιστής φέρεται να αποδεσμεύεται από το «The voice», το οποίο θα επιστρέφει με πλήρως ανανεωμένη κριτική επιτροπή.

Οι επαφές συνεχίζονται εντατικά, ενώ η τελική απόφαση για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει τους «Προδότες» αναμένεται μέσα στην προσεχή εβδομάδα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00