Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor: Ρία και Στέλλα «σφάζουν» τον Νίκο Μπάρτζη – «Έχει γυρίσει ο ίδιος φέτος την μπιφτέκα»

«Μου έκανε τρελή εντύπωση η στάση του Νίκου απέναντι στην Ελευθερία και τον Σπύρο” δηλώνει, μέσα σε όλα, η παίκτρια του Survivor All Star

Την επόμενη ημέρα μετά την συμπλήρωση των υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor All Star κλήθηκαν να διαχειριστούν, το βράδυ της Τετάρτης, η μπλε και η κόκκινη ομάδα στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, στην καλύβα των μπλε, η Ρία Κολοβού και η Στέλλα Ανδρεάδου δεν έκρυψαν την ιδιαίτερη τους δυσαρέσκεια για την υποψηφιότητα της πρώτης ρίχνοντας επικά πυρά στον Νίκο Μπάρτζη. «Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα την υποψηφιότητα του. Θεωρώ ότι αγωνιστικά δεν είμαι η χειρότερη παίκτρια της μπλε ομάδας. Ξεκάθαρα η ομάδα έχει κινηθεί διαφορετικά και δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια τους. Το έχω αποδεχθεί, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, απλά μέσα μου αισθάνομαι αδικημένη. Όχι ως προς την ψηφοφορία, ως προς τους χαρακτηρισμούς τους οποίους έχω ακούσει» τόνισε, αρχικά, το νεαρό μοντέλο στην κάμερα του Survivor All Star.

«Η Στέλλα δεν είναι ένα άβουλο πλάσμα. Έχει προσωπικότητα, έχει τα δικά της κριτήρια και έχουμε δείξει σε πάρα πολλές ψηφοφορίες ότι η κάθε μια ψηφίζει με βάση αυτό που πιστεύει. Οπότε το θεωρώ πάρα πολύ άτοπο αλλά νομίζω πως όλο αυτό αποσκοπεί κάπου από την αντίθετη πλευρά».

«Μου έκανε τρελή εντύπωση η στάση του Νίκου απέναντι στην Ελευθερία και τον Σπύρο όταν στο πρόσφατο παρελθόν ήταν αυτός που έλεγε ότι «η Ελευθερία χαμ… με τον Μάριο στο δάσος». ΄Ξαφνικά όμως άλλος φαίνεται ότι γυρίζει την μπιφτέκα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Στέλλα Ανδρεάδου για να συμπληρώσει η Ρία Κολοβού τα εξής. «Αυτή τη φορά σε αυτό το Survivor βλέπω έναν Μπάρτζη να έχει γυρίσει ο ίδιος την μπιφτέκα! Οπότε τελικά το τρέιλερ που έπαιξε και έδειχνε τον Μπάρτζη με μια μπιφτέκα… Δεν την έκανα η άλλη, αλλά την έκανε ο ίδιος».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου