Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor all Star» – Spoiler: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία και ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor all Star», θα δούμε να κερδίζει για ακόμη μια φορά την ασυλία η Κόκκινη ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως και πάλι οι Μπλε θα αναγκαστούν να ψηφίζουν έναν συμπαίκτη τους για να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη ασυλία οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη προκειμένου να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πιο “αδύναμο” κρίκο της ομάδας τους και ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Είμαι ή δεν είμαι πάλι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας; Δεν περίμενα να περάσει άλλη μια βδομάδα και να μην πρωταγωνιστώ. Ψηφίστηκα. Ποιος άλλος θα ψηφιζόταν; Ο MVP. Αυτό που είπα ότι βαρέθηκα και κουράστηκα ισχύει. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει πια να κάνω, κωλοτούμπες; Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ, δεν το παίζω υπερπαίκτρια αλλά κουράστηκα να ψηφίζομαι. Από την πρώτη μέρα ψηφίζομαι», είχε πει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Χθες, 3 Απριλίου, οι Κόκκινοι κέρδισαν και την δεύτερη ασυλία με αποτέλεσμα οι Μπλε να βγάλουν στον τάκο δύο παίκτες, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Μαχητές θα ψηφίσουν απόψε προς αποχώρηση τη Ρία Κολοβού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου