Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor all Star»: Αποβολές και bullying – «Άγριο» παρασκήνιο με τις αποχωρήσεις παικτών και την παραγωγή

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας εκτός του ριάλιτι επιβίωσης

Στη σκληρότερη εκδοχή όλων των μέχρι σήμερα κύκλων εξελίσσεται το φετινό «All Star Survivor».

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας εκτός «Survivor», καθώς παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε και ο Γιώργος Λιανός.

«Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση έβρισκε τρόπο, σε συνεννόηση με ντόπιους, ούτως ώστε να εξασφαλίζει τροφή στο “Survivor”». Με την απόφαση της αποβολής των παικτών συμφώνησε η συντριπτική πλειονότητα των υπόλοιπων συμμετεχόντων. Χθες, στον Σκάι παρουσιάστηκε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και αναφέρθηκαν οι λόγοι που οδήγησαν την παραγωγή στο να αποβάλουν τους δύο παίκτες από τον φετινό «All Star» κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Γιωρίκας Πιλίδης έκανε χρήση κινητού και επικοινώνησε με Ελλάδα, ενώ κάποιος δικός του άνθρωπος έστειλε 300 δολάρια σε έναν ντόπιο.

Όσον αφορά τον Ηλία Γκότση, έγινε λόγος για μια λίστα με ψώνια, γραμμένη στα αγγλικά, στην οποία, μεταξύ άλλων τροφίμων, αναγράφονταν «καπνικά προϊόντα» και «αναψυκτικά». Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, του Σκάι, ο Γιωρίκας Πιλίδης παραδέχτηκε τις πράξεις του μπροστά σε όλους, ενώ ο Ηλίας Γκότσης αρνήθηκε τα πάντα. Τόνισε, μάλιστα, πως ο ίδιος δεν γνωρίζει αγγλικά, οπότε δεν θα μπορούσε να γράψει τη λίστα.

 

 

Ο «Μισθοφόρος»

Εν τω μεταξύ, βρεθήκαμε ενώπιον ενός νέου, σκληρού «κατηγορώ» του «Μισθοφόρου»-Κώστα Αναγνωστόπουλου προς την παραγωγή του «Survivor», στο οποίο ευθέως έκανε λόγο για bullying και τοξικές συμπεριφορές με αποδέκτες τους παίκτες του ριάλιτι.

«Ας διώξουν και άτομα της παραγωγής που βρίζουν σπίτια παικτών, που λένε “ας ψοφήσετε”, λένε “πάρτε τον π…” και άλλα πολλά. Εκτός αν μιλάνε έτσι και στην οικογένειά τους! Τα αφεντικά τους είναι ενήμερα βέβαια και όποιος φέρνει αντίσταση από παίκτες πάει σπίτι του», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι που «ξετυλίγεται» στον Άγιο Δομίνικο στον λογαριασμό του στο Τwitter.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» στις 29/3/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου