Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Ηλίας Γκότσης: Τα πρώτα λόγια μετά την αποβολή του από το «Survivor all Star» (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο

O Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε από το «Survivor all Star», ωστόσο θέλησε να μιλήσει μέσω των social media και να απευθυνθεί στον κόσμο που τον στήριξε.

«Και τελικά εδώ, στο δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη, Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς η κακώς είμαι εδώ», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

Ο Ηλίας Γκότσης είπε στη συνέχεια:

«Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου. Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά. Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00