Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor all Star» – Οι συμπαίκτες «ειρωνεύονται» τον Ηλία Γκότση που έτρωγε και τελικά αποβλήθηκε (Βίντεο)

«Γκότση μου, νικητή του Survivor 2018, ηγέτη της Μπλε ομάδας. Νικούσες κι ήσουν φαγωμένος; Ε;»

Ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε από το «Survivor all star» καθώς μαθεύτηκε πως έτρωγε φαγητό κρυφά από τους συμπαίκτες του κι όπως ήταν φυσικό, άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου.

Οι πρώην συμπαίκτες του στην ομάδα στράφηκαν εναντίον του με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να πρωταγωνιστούν στα βέλη.

«Γκότση μου, νικητή του Survivor 2018, ηγέτη της Μπλε ομάδας. Νικούσες κι ήσουν φαγωμένος; Ε; Γιατί εμένα έβγαζες υποψήφιο κάθε εβδομάδα και βγήκα πέντε φορές στον τάκο εξαιτίας σου. Με είχες κάνει να νιώθω ψυχολογικά χάλια. Δεν ήθελες να δέσουμε σαν ομάδα κι εσύ να είσαι ο άρχοντας της παραλίας, ο βασιλιάς της μπλε ομάδας» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Γκότση μου, νικητή του Survivor, ηγέτη της Μπλε ομάδας, έπαιζες φαγωμένος κι επιδεικτικά έδειχνες στον κόσμο ταπεινά. Ταπεινά για την νίκη σου απέναντί μου και φαγωμένος; Τολμούσες να παίξεις με δυνατότερους παίκτες στα δεδομένα που είχες δημιουργήσει για να τρως; Απάτη; Άνθρακας ο θησαυρός είσαι Γκότση μου. Γκότση μου διέπραξες μία σοβαρή απάτη, αλλά δεν βασίζεται η απάτη στην ευφυϊα του απατεώνα, στηρίζεται περισσότερο στην ευπιστία του θύματος και τα θύματα ήταν οι συμπαίκτες σου κι εμείς στην τότε Κόκκινη ομάδα.

Διέπραξες μια τραγική απάτη σε ένα παιχνίδι που επιδίωκες να είσαι ίσως κι ένα από τα φαβορί του τίτλου του All Star με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο κι εξαπατώντας κάθε κανόνα του Survivor» ανέφερε από την μεριά του ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στο τέλος ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν παρέλειψε να δώσει φιλάκια στον πρώην παίκτη.

 

Δείτε βίντεο:










 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00