Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Σκληρό «πετσόκομμα» από την Μαυρίδη: «Ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα»

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star,  δεν «μάσησε» τα λόγια της

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την επιστροφή της στη Ελλάδα η Νικολέτα Μαυρίδη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star,  δεν «μάσησε» τα λόγια της. Αναφέρθηκε στον τον τρόπο που ο καθένας επιλέγει ώστε να φτάσει στο σκοπό του ενώ σκληρή ήταν η φράση της πως «ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα».

«Γενικά, ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα. Είναι πολλά τα λεφτά. Όλοι θα πουν ψέματα αν πουν ότι δεν πήγαν γι’ αυτό και πουν ότι πήγαν για την εμπειρία. Ο καθένας προτιμά να φτάσει μέχρι το σημείο που μπορεί να φτάσει με κάποιο τρόπο. Εγώ λοιπόν, ήξερα ότι θα έβγαινα υποψήφια, αν ήθελα να αλλάξω την ψήφο μου θα το έκανα και δε θα έβγαινα υποψήφια στο πρώτο συμβούλιο και ποτέ δε ξέρεις, μετά μπορεί να κερδίζαμε και να μην έβγαινα γενικά. Ήξερα ότι θα με ψηφίσουν.

Νομίζανε ότι είμαι χαζή. Προτιμώ όμως να ξέρω και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου, γιατί αυτό με κάνει ευτυχισμένη, να είναι η ψυχούλα μου καλά. Δεν πειράζει, εγώ θα τα βγάλω κάποια στιγμή τα λεφτά γιατί αγαπάω τη δουλειά μου, κάποια στιγμή θα έρθουν αλλά να έρθουν έτσι όπως πρέπει και όχι γιατί πατάω πάνω σε κάποιον», είπε η Νικολέτα Μαυρίδη μεταξύ άλλων.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου